Bitcoin 35.000 doları aşmaya hazır! Varlık bu sefer geri mi dönüyor?
Bitcoin 35.000 doları aşmaya hazır! Varlık bu sefer geri mi dönüyor?

Bitcoin 35.000 doları aşmaya hazır! Varlık bu sefer geri mi dönüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haftaya olumlu bir başlangıç yapan Bitcoin fiyatı 30.000 doların üzerinde tutunmayı başarıyor ve boğa bir hareket sergiliyor. Bitcoin’in piyasa değeri beşinci ardışık boğa mumu oluşturmak için yüzde 2,10 oranında artış gösterdi. Yükselen trend momentumu, BTC fiyat grafiğinde oluşan boğa yuvarlanma formasyonunu hızlandırıyor. Kötü günlerini geride bırakan bırakan Bitcoin, gerçek bir geri dönüşe hazır olabilir mi?

Genel duygular, Bitcoin ETF onayının yüksek beklentileri ile iyileşmeye devam ederken, Bitcoin fiyatı iyileşme rallisini sürdürüyor.

Artan taleplerle birlikte 1 Bitcoin (BTC) satın almanın maliyeti de artıyor ve kısa süre sonra 35 bin doları geçebilir. Bu nedenle, talepteki böyle hızlı bir artışla Bitcoin fiyat tahmini olumlu bir geleceği vurguluyor.

25.000 dolar seviyesinden dikkat çeken bir geri dönüşle BTC fiyat eğilimi yalnızca altı haftada %23’lük bir büyüme gösteriyor. Yatırımcılar bu ters ralli ile Death Cross’tan kaçınıyor ve günlük grafikte yükseliş eğilimi gösteren bir dip oluşturuyor.

Yuvarlanma tabanının boyun çizgisi 31.635 dolar seviyesinde bulunuyor ve bir sonraki hedef olarak 35.000 dolardaki kritik sınırı gösteriyor. Yazının yazıldığı an itibariyle BTC fiyatı 30.789 dolar seviyesinde işlem görüyor ve yakın bir çıkışı işaret eden boğa yutma mumu sergiliyor.

Teknik göstergeler:

RSI: RSI çizgisi devam eden fiyat artışıyla birlikte daha da yükseliyor ve aşırı alım sınırına girerek trendin devam ettiğini gösteriyor.

EMA: 50 günlük ve 200 günlük EMA, fiyat artışının Death Cross’u önlemeye yardımcı olması nedeniyle pozitif büyümeyi sürdürüyor.

Bitcoin (BTC) fiyat eğilimi hangi yöne gidiyor?

Bitcoin’in büyük direnç seviyelerini aşacağına dair artan beklentilerle birlikte genel piyasa iyileşmeye başlıyor. Borsada işlem gören fon onayına yönelik inanç güçlendikçe kitleler arasındaki talep artmaya başladı. Ayrıca 2024 yılında gerçekleşecek olan halving etkinliği de beklentileri canlı tutuyor.

Yükseliş trendinin 31.675 dolar seviyesini aşmayı sürdürmesi durumunda, Bitcoin fiyatı için bir sonraki kilometre taşının 35.000 dolar seviyesi olması bekleniyor. Ayrıca Bitcoin’in toplam kripto piyasa değeri içindeki payı 2 yıl sonra %50’ye yakın. Yine de kısa bir geri çekilme gerçekleşirse Bitcoin fiyatı 30.000 dolar seviyesini tekrardan test edebilir.

Bitcoin fiyatındaki geri dönüşün yanı sıra Bitcoin Minetrix alternatif bir token tercihi olarak öne çıkıyor. Bitcoin Minetrix, herhangi bir merkezi otoriteye bağlı olmadan bireylerin Bitcoin (BTC) madenciliği gerçekleştirebilmelerini sağlayan tokenleştirilmiş bir bulut madencilik platformunu temsil ediyor. Bitcoin Minetrix projesi güvenilir olmasıyla dikkat çekiyor, kullanıcı kontrollü bir platform olduğu için kolay para çekme ve satma imkanı sağlıyor. BTCMTX token’ları alım süreci daha güvenli bir hale getiriyor.

İşte Bitcoin Minetrix’i şimdi satın alabilirsiniz.

coinpedia


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin