featured

Bitcoin Minetrix 2 milyon dolar toplarken Bitcoin fiyatı nasıl 135.000 dolara yükselebilir? İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Minetrix- Hafta başından bu yana süren Bitcoin fiyatındaki boğa koşusu uzamanlar tarafından farklı tahminlere neden oldu. Bazı analistler BTC’nin yakında 135.000 doları göreceğini düşünürken bir diğeri 750.000 dolar civarında bir zirve tahmin ediyor. Ancak Bitcoin Minetrix 2,1 milyon dolar topladı ve daha da iyi bir yatırım getirisi olabileceği düşünülüyor.

30.000 dolar direncinin kırılmasının ardından BTC fiyatı biraz soluklandı. Ardından haftaya 31.000 dolara yakın bir tırmanışla başladı. Bilhassa spot Bitcoin borsa yatırım fonunun (ETF) onaylanmasına yönelik umutların artması ile temyiz mahkemesinden gelen kararlar etrafında uzun süredir beklenen yarı yarıya boğa koşusunun başladığı umutları doğdu.

Bitcoin için olumlu olan piyasa şartları, türev coinlere ve altcoinlere de yükseliş ivmesi kazandırdı. Bitcoin Minetrix de bunlardan biri sayılıyor. Fakat Bitcoin ekosisteminin sunduğu olasılıklar dünyasına gerçekten katkıda bulunan bir türev olarak değerlendiriliyor.

Bitcoin Minetrix ile BTC madenciliğine sadece 0,0113 dolarla katılın!

Bitcoin Minetrix, yalnızca Bitcoin olmaya çalışan çatallanmış bir klon ya da meme coin olmak yerine Bitcoin madenciliğini değiştirmekle tehdit ediyor ve bu son derece önemli bir misyon ifadesi.

0,0112 dolar olarak fiyatlandırılan BTCMTX, ön satışının 3. Aşamasına henüz girdi ve fiyat dört gün içinde ya da muhtemelen daha erken 0,0113 dolara yükselecek. Erken katkıda bulunanlar, Bitcoin boğa koşusu değerlemesini yörüngeye gönderecek gibi göründüğü için fiyatlandırmada muhtemel en düşük fiyatlardan yararlanabilirler.

3.101.000 dolara ulaştığında 4. Aşama başlayacak ve bu nedenle katılmak için kaybedecek zaman yok. Ayrıca erken yatırımcılar yeni satın aldıkları tokenları ön satış süresince stake ederek getiri elde edebilirler. Yıllık yüzde getirisi (APY) şu anda yüzde 276’dır.

Şimdi Bitcoin Minetrix’i satın alın!

Bitcoin Minetrix, BTC madenciliğinde devrim yaratacak!

Bitcoin madenciliği Bitcoin’in varlığı için çok önemlidir çünkü yalnızca işlemleri doğrulamakla kalmaz, aynı zamanda yeni basılan BTC’leri de ortaya çıkarır.  Bitcoin Minetrix’in kullanım alanı önerisi, BTCMTX dolar token sahipleri tarafından stake-to-mine akıllı sözleşmesinde kilitledikleri stake edilmiş coin sayısıyla orantılı olarak kazanılan madencilik kredilerini tokenize etmek için Ethereum blok zincirini kullanmaya odaklanıyor.

Bu yaklaşım mevcut madencilik operasyonlarına ve mevcut bulut madenciliği şekillerine göre bir dizi avantaja sahiptir. Bulut madenciliği, hesaplama açısından yoğun ve güç gerektiren geleneksel Bitcoin madenciliğini yapmak için bulut bilişim satıcılarının hizmetlerinden yararlanmayı içerir. Bulut madenciliği ile üretimin donanım ve yazılım faktörlerini etkin bir şekilde dış kaynak olarak kullanmış olursunuz.

Bunun faydası ise Bitcoin Minetrix bulut madencisinin yalnızca bilgi işlem gücü tahsisi için ödeme yapması ve yatırım maliyetleri ve riskleri ile ilgilenmek zorunda kalmamasıdır. Çünkü bunların tümü bulut madencisi tarafından karşılanır.

https://twitter.com/bitcoinminetrix/status/1716001485610184938

Akıllı sözleşmelerin yönetim verimliliği ve gücünden yararlanarak sabit bir vadeye kilitlenmeye gerek yoktur. Bitcoin Minetrix ile madenci tam kontrol altındadır ve her bireyin madencilik yapmak istediği süreyi değiştirmesine izin verir.

Şimdi Bitcoin Minetrix’i satın alın!

Bitcoin Minetrix avantajları nelerdir? İşte detaylar…

Bunların yanı sıra Bitcoin Minetrix, Ethereum blok zincirinin güvenliğinden ve gücünden yararlanan bir sistemdir. Bitcoin Minetrix tokenizasyonu getirerek sürece çok önemli bir adım ekler ve bu sayede stake etme, blok ödülleri gelir akışında hak iddia etme ve bulut madenciliği kredilerine kadar tüm faaliyet zinciri merkezi olmayan zincir üzerinden kontrol edilir.

Bu, işin içine nakit para girmediği anlamına geliyor ve bu da dolandırıcılara karşı koruma sunuyor. Ön ödeme karşılığında yüksek getiri vaat eden dolandırıcılar, çoğu zaman parayı alıp kaçmakta ve madencilik için gereken hash gücünü (hesaplama gücü) sağlayamamaktadır.

Sonuç olarak Bitcoin Minetrix bulut madenciliğinin avantajlarını yakalarken zayıf yönlerinin de üstesinden geliyor. Gelir akışlarını çeşitlendirmek isteyebilecek kurumsal varlıklardan bahsetmek yerine, perakende yatırımcılar için madenciliğe giden en sürtünmesiz yol olmayı vaat ediyor.

Bitcoin yükselişi Bitcoin Minetrix’i nasıl etkileyecek?

Nisan 2024’te Bitcoin’in yarıya inmesi madencilere ödenen blok ödüllerinin 6,25 BTC’den 3,125 BTC’ye düşmesine neden olacak olsa da geçmiş performansa bakıldığında Bitcoin’in değerindeki artış madencilik gelirleri üzerindeki etkiden daha ağır basacaktır.

Bitcoin enflasyon oranının düşmesi arz tarafında fiyat açısından olumlu bir baskı yaratmaktadır. Ayrıca düşen enflasyon oranı kayıp ya da ‘hodled’ coinlerin sayısının giderek arttığı anlamına gelir. Kayıp hodled coinlerin sayısı Adamant Capital tarafından geliştirilen metriğe dayanarak 7.94 milyon BTC olarak hesaplanabilir.

Bununla paralel olarak Bitcoin fiyatı yükseldikçe hodling oranı da buna paralel olarak artış gösterir. Bunun nedeni yatırımcının gelecekte daha yüksek bir fiyattan satabilme beklentisiyle coinlerini ellerinde tutma eğiliminde olmalarıdır.

Yükseliş analizimize Bitcoin’e yönelik artan kurumsal ilgiyi ve gelecekte bir Bitcoin ETF’sinin onaylanmasının etkisini de dahil etmeliyiz. Bu gelişmelerin her ikisi de talep tarafında olumlu fiyat baskısı yaratacaktır.

Son olarak fiyat yükselmeye başladıkça, finansal ve ana akım medyada daha fazla yer alacak ve genel ilgiyi ve işlem hacmini teşvik edecek ve geliştirecek bir geri bildirim döngüsü yaratacaktır. Bitcoin Minetrix, madencilik düzeyinde de yükselişi yakalamak için mükemmel bir konuma sahiptir.

Kuşkusuz spot bir Bitcoin ETF’si Bitcoin fiyatına ve sermaye büyümesine maruz kalmanın ucuz ve kolay bir yoludur. Ancak Bitcoin madencilik gelirleri üzerinde hak iddia edebilmek, sermaye odaklı yatırımcıların kaçırdığı pasif bir gelir akışı sağlar.

Şimdi Bitcoin Minetrix’i satın alın!

Bitcoin Minetrix’in 2.000 kat daha fazla kazanabilir!

Bitcoin ve Bitcoin Minetrix için fiyat tahmininin makro unsurunu dışarıda bırakmak ihmalkârlık olur. “Rich Dad Poor Dad” kitabının yazarı Robert Kiyosaki, 30.000 dolar seviyesini test ettikten sonra Bitcoin’in 135.000 dolara ulaşabileceğini öngörüyor. 

Bunun yanında Bitmex borsasının kurucu ortağı Arthur Hayes ise Bitcoin’in bir sonraki boğa koşusunda 750.000 dolar ya da 1 milyon dolara ulaşabileceğini düşünmekte.

The BIGGEST Bitcoin Bull Run In History Is IMMINENT! | Arthur Hayes

Her iki analiste göre de para basma, zayıflayan dolar, sürekli ve yükselen enflasyon, yaklaşan tahvil piyasası çöküşü ve buna eşlik eden bir ekonomik kriz, mevcut Bitcoin arzının daralan havuzuna olan talebi önemli ölçüde artırmak için az ya da çok bir araya gelecektir. Bu nedenle Bitcoin Minetrix’in 2.000 katın çok üzerinde kazanç sağlayabilir. Buna dayanarak BTCMTX fiyatı için sınır gökyüzüdür diyebiliriz.

Şimdi Bitcoin Minetrix’i satın alın!

BTCMTX ile bugün kazanıp madencilik yapabilirsiniz. 

Bugün ön satışta BTCMTX satın alın ve hemen stake etmeye başlayıp yüzde 276 APY kazanabilirsiniz. Şu anda toplam 4 milyar arzdan 150 milyon dolar BTCMTX stake edilmektedir. BTCMTX, üretilen ETH bloğu başına 158,5 oranında yayılır ve her stake eden stake havuzundaki payıyla orantılı bir miktar alır.

Tokenomics bilgilerine göre, toplam arzın yüzde 7,5’i stake ödüllerinin ödenmesine ayrılmıştır. 15’i topluluk ödüllerine, yüzde 35’i pazarlamaya ve yüzde 42,5’i de Bitcoin madenciliği operasyonlarına ayrılmıştır.

Bugün ön satışta BTCMTX satın alın ve hemen stake etmeye başlayıp yüzde 276 APY kazanabilirsiniz. Şu anda toplam 4 milyar arzdan 150 milyon BTCMTX stake edilmektedir. BTCMTX, üretilen ETH bloğu başına 158,5 oranında yayılır ve her stake eden stake havuzundaki payıyla orantılı bir miktar alır.

Bitcoin minetrix

Tokenomics bilgilerine göre, toplam arzın yüzde 7,5’i stake ödüllerinin ödenmesine ayrılmıştır. 15’i topluluk ödüllerine, yüzde 35’i pazarlamaya ve yüzde 42,5’i Bitcoin madenciliği operasyonlarına ayrılmıştır.

Kazanmaya başlamak için BTCMTX nasıl satın alınır ve stake edilir!

BTCMTX tokenini satın almak için birçok yol vardır. Bunlar arasında en popüleri ETH, USDT, BNB, MATIC veya bir banka kartı. Özellikle ETH ile satın almayı planlıyorsanız hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.

Satın alma işlemi için tek yapmanız gereken cüzdanınızı bağlamak, ne kadar yatırım yapmak istediğinizi belirlemek ve Ethereum blok zincirini kullanıyorsanız işlem ücretlerini (yaklaşık 10-20 dolar) karşılamak için bunun üzerinde küçük bir miktarınız olduğundan emin olmaktır.

Bitcoin şimdiye kadarki en büyük boğa koşusuna hazırlanırken risk almanın en iyi yolu muhtemelen Bitcoin Minetrix gibi iki ucu keskin bir kılıç satın almaktır.

BTCMTX, Bitcoin’in fiyat artışına maruz kalmanın yanı sıra bir gün dünyanın en önemli rezerv para birimlerinden biri haline gelerek ABD dolarına meydan okuyabilecek bir dijital varlığın merkezindeki madencilik gelirini de elde etmeyi sağlıyor.

Şimdi Bitcoin Minetrix’i satın alın!

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin