Photochain
Photochain

Fotoğraf sektörünü tümüyle değiştiren Photochain, bugün ICO’ya başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fotoğrafçılık sektöründe devrim yaratmaya hazırlanan Photochain, bugün ICO sürecine başlıyor! Bu büyük fırsatı kaçırmayın.

Bilgi alışverişinin gerçekleştiği hemen hemen her sektör, Blockchain teknolojisi ile pratik bir kullanım alanı bulabilir. En tekelleşmiş endüstriden biri olan ve yeniden yapılanma ihtiyacı gibi bir çok zorlukları olan stok fotoğrafçılık piyasası da bunlardan biridir.

Fotoğrafçılar genellikle yaptıkları işlerin %25’inden gelir alırlar ve genellikle bunun için haftalarca beklemek zorunda kalırlar. Ayrıca kendi fiyatlandırmalarını belirleyemezler ve ihtiyaçlarını karşılamayacak anlaşmalar yaparlar. Telif hakkı sorunları yaygındır ve hukuksal bir durum için, kararın alınması haftalarca sürebilir.
Ancak iyi haber, Photochain platformu tüm bunları değiştirmek için Blockchain teknolojisini kullanıyor olmasıdır. Photochain, genel deneyimi geliştirirken, fotoğrafın adil bir şekilde satın alınması ve satılması için merkezi olmayan ve demokratik bir pazar yeri oluşturuyor. Photochain, merkezi olmayan temel bir endüstri modeli seçti. Projenin potansiyeli, yakın zamanda Zürih’teki Blockchain Liderlik Zirvesi’ndeki ICO Pitch Yarışması’nda 3. sırada yer alarak oldukça polüler hale geldi. Proje aynı zamanda Blockchain dünyasındaki bazı yüksek profilli oyuncular, danışmanlık hizmetleri Swisscom Blockchain ve Blockchain’in en büyük teknik kişiliklerinden biri olan Roberto Capodieci ve Blockchain Zoo dahil işbirliği yapmasıdır.

Photochain’in vizyonun belirleyen CEO’su Stanislav Stolberg: “Bir hobi fotoğrafçısı olarak, görevdeki fotoğraf stokçuluğunun  yönetilmesini çok zor buldum. Çok fazla kural ve kısıtlama, onları kullanmak istemediğimi gösterdi, çünkü fotoğraflarımı istediğim gibi paylaşamadığımı hissettim. Güçlü bir teknoloji uzmanı olarak, blockchain hemen bana cevapı verdi. ” dedi. Blockchain, Photochain’in fotoğraf oluşturucuları ve satıcıları için bir pazar alanını düzene koyması için mükemmel bir teknolojidir. Merkezi olmayan bir pazar yeri, alıcıları doğrudan kendi fiyatlarının belirlenebileceği satıcıları bir araya getirir. Fotoğrafçılar, çalışmalarını kendi değerlerini en iyi bilenler olduklarından, eserlerini kendi şartlarında satma konusunda daha fazla özgürlüğü hak ediyorlar.

Özgürlüğün yanı sıra, Photochain, işlemlerin hızından dolayı fotoğrafçılara hitap ediyor. İşlemler saniyeler içinde gerçekleşir. Diğer fotoğraf pazarları, içerik oluşturuculara haftalar ve aylar sonra ödeme yapar. Fotoğrafçılar, kazançlarının  % 95’ini alırlar, çünkü Photochain’in akıllı sözleşmeleri her bir işlemi doğrular ve onaylar, böylece pahalı aracıları ortadan kalkar. Telif hakkı ile mücadelede, Photochain’in Dijital Telif Hakkı Zinciri (DCC) otomatik ve yenilikçi bir çözüm sunuyor. Bir fotoğraf yüklemek için kullanıcının kimliğinin doğrulanmış olması gerekir. Yüklenen her fotoğraf, onu yükleyen kullanıcıya hemen bağlanır. Bu bağlantı, DCC aracılığıyla blok zincirinde kalıcı olarak bulunur ve platformda hareket eden her bir fotoğraf için bir sahiplik izi bırakır. Ayrıca, yüklenen her fotoğraf, her fotoğrafçı tarafından, telif hakkı ihlali nedeniyle sistem üzerinde taranır.

Bunlar ve daha pek çok özellik, fotoğrafçıların başka hiçbir yerde bulunmayan kişiselleştirilmiş bir pazar deneyimine sahip olmalarını sağlar. Photochain’in sunduğu hız ve güvenlik, hem satıcıların hem de alıcıların veri ve maliyetini korunması – hemde fotoğrafçıların güçlenmesini sağlıyor.


Photochain, yeni ve çok ihtiyaç duyulan bir blockchain uygulamasını temsil ettiği için heyecan verici bir başlangıçtır. Sadece fotoğraf endüstrisinde değil, birçok sektördeki içerik yaratıcıları, kurumsal hedefleri göz önünde bulundurarak büyük şirketlere karşı sıkıntılarla karşı karşıyadır. Photochain yaratıcı endüstrilerde inovasyon standartlarını belirler.

Photochain, telif hakkı savaşında önemli bir ortaklık kurmak için kısa süre önce Copytrack ile işbirliği yaptı. Copytrack, dijital içerik için merkezi olmayan küresel bir telif hakkı kaydı oluşturuyor. Bu, Photochain’in kendi hedefleriyle mükemmel bir uyum sağlayan bir durumdur.

Stanislav’un ​​dediği gibi, “Photochain, fotoğrafçıların beklediği devrimdir. Fotoğraf pazarını yerden alıp, alıcıların ve satıcıların kalbinde yeniden icat ettik.”

Halihazırda yüzlerce fotoğrafçının alfa versiyonuna kaydolmasıyla, fotoğrafseverlerin daha fazla fotoğrafçısının Photochain’in sunduğu şeyleri fark etmesiyle organik olarak büyüyecek. Tüm sektörü gerçekten değiştirecek potansiyeli, onları dikkat etmelerini sağlayan şeydir.

Photochain’in Ana Satışı 6 Nisan’da başlıyor ve beyaz listeye (white list) katılabilirsiniz.

Detaylı bilgi için Photochain web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sosyal medya ağları

TelegramFacebookTwitter

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin