featured
bitrewards

BitRewards, Yapay Zeka ile Desteklenen Premium Ödüllü Platformu için ICO Sürecinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain ödüllü ve sadakat yazılım şirketi BitRewards, 9 Nisan’da White Liste ile satışa başlıyor.

BitRewards, hem satıcılar hem de alışveriş yapan kişiler için yapay zeka ile desteklenen bir premium ödül platformu sununuyor.

Proje, küçük ve orta ölçekli e-ticaret işletmeleri için kullanıcı ödülleri ve sadakati (GIFTD) alanında başarılı bir ürüne dayanmaktadır. Ekip, 5 yılı aşkın bir süredir ürün geliştirme sürecine girmiş, pazar ve müşterinin ihtiyaçlarını iyi bilen ve motivasyonel pazarlama çözümlerinde büyük bir uzmanlığa sahip kişilerden oluşmaktadır.

BitRewards’lar ile tüccarlar, kullanıcılarını sistemimizde ödüllendirmek için iç noktalarını veya BIT belirteçlerini yayınlayabilir. Kripto ile herhangi bir özel eylem (beğeniler, paylaşımlar, arkadaşlık alımları) ödüllendirmeyi seçebilirler. Platform, sağlam bir sadakat yönetim sistemi için gerekli tüm altyapıyı sağlamakta; tüm popüler çevrimiçi işlem platformları (OpenCart, Shopify, Magento, vb.) Için modüller veya eklentiler, müşteriler için mobil cüzdanlar, mobil uygulamalar ve tarayıcılar için uzantılar eklentiler ile gerçekleştirmektedir.

 

Zaman aşımına uğramayan değer ve AI teknolojisi

Bu anlamda, satıcıların alışveriş yapanlar için BIT tokenleri (ERC-20 uyumlu) ve arkadaşlarının, satın alımları ve ödüller ile uyumlu hale getirebilecekleri diğer eylemleri ödüllendirmesini sağlayan B2B2C platformunu BitRewards yapar. Blockchain teknolojisindeki merkezi olmayan ödül yönetimi, platformu benzersiz kılar ve tüm platform üyelerine ve müşterilerine müthiş bir değer sunar.

Müşterilerin ödülleri, farklı tüccarlardan gelen BIT jetonları şeklinde, bir BitRewards Ağı’nın tamamına bağlı bir müşteri hesabında toplanır. Simgeler, BitRewards Ağı ve ağın ortaklarının, BIT token sahiplerine ek bonuslar ve indirimlerle işlerini tanıtabilecek herhangi bir tüccar ile kullanılabilir.

Hem tüccarlara hem de alışveriş yapanlara değer getirmenin yanı sıra, BitRewards büyük bir teknolojik gelişmeyi temsil ediyor.

Tavsiye sistemi sadakat programının önemli bir parçası olduğundan, özel ürün / hizmet önerileri insanları daha fazla satın almaya teşvik eder. Çok miktarda veri olmaksızın katı bir danışmanlık sistemi kurmak imkansızdır ve bu, SMB’ler için yeterli bir trafik ve satış miktarına sahip olmadığı için bir problemdir. Bu nedenle BitRewards, ilk ademi merkeziyetçi öneri sistemi olan eko sisteme girer ve adını alır – BitRecommendations.

Sadakatin geleceği

Perakendeciler ve kullanıcıların Kripto cüzdanı ile tam işlevli ölçeklenebilir ödüller ve sadakat platformu, BitRewards’ın sadakat programına bağlı olarak, 2018 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya sürülecek. İşlerin çoğu, ortaklarla entegrasyonlara ve akıllı sözleşmeler.

Şu anda BitRewards başarıyla 3.000.000 $ topladı ve softcap’a ulaştı. BIT tokenleri için talep büyük olduğundan, ekip olarak white list uygulamaya karar verdiler.  White list’e şimdi katılabilir 9 Nisan’da olacak token satışıda yer alabilirsiniz. BIT tokenlerinin toplam hacmi 2.000.000.000 BIT’ye kadar çıkacaktır.

BitRewards belirteç satışıyla ilgili ek ayrıntılar, projenin resmi web sitesinde sağlanmıştır:

https://bitrewards.network.

Projeyle ilgili herhangi bir soru için resmi Telegram kanalına katılabilirsiniz:

https://t.me/bitrewards


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin