Paymon
Paymon

Herkes onu konuşuyor! Peki nedir bu Paymon?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İçinde yaşadığımız Blockchain teknolojisinin ve kripto paraların dünyasında neredeyse her gün yeni bir IT şirketi duyuyoruz. Her biri, sektördeki farklı sorunlara çözüm bulmaya çalışıyor, ancak hepsi başarılı değil. Fakat bu haberimizde, oldukça başarılı bir örnekten söz edeceğiz: Paymon adlı Rus şirketi

Paymon diğerlerinden nasıl ayrılıyor?

Paymon 2016 yılında, Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimleri için teknolojilerin kusurları olduğunu fark etti.

Genellikle işlemlerin veya ücretlerin gecikmesi nedeniyle kripto para birimlerini kullanmak zahmetlidir. Bu yüzden Paymon ekibi, kendi doğrulama algoritmasıyla DAG’ye dayanan kendi Blockchain’lerini kurmaya karar verdiler.

Çalışmalar PMNC adıyla meyve verdi!

Tüm çalışmalar neticesinde, PMNC adında yepyeni bir kripto para birimi çıkardılar. ICO’nun ilk aşamasından sonra 2018 yılının başında yatırımcılardan ve toplumdan destek aldılar, kripto ve finans endüstrisinden önemli kişilerle temas kurdular.

Şirket ICO’yu başlattığında, halihazırda “soğuk” cüzdanlarla kendi Paymon Messenger’ına sahipti. Ürün, cüzdanın güvenliği nedeniyle çok hızlı bir şekilde popüler hale geldi ve 8000’den fazla kullanıcıya ulaştı. Bugün diğer daha önemli teknolojilerde de çalışıyorlar.

Hive

Yeni kripto para birimine dayanan Yönlendirilmiş Asiklik Grafik. Hive ile herhangi bir ücret talep etmeksizin ve uzun süreçler olmaksızın işlem yapmak mümkün olacak. Ayrıca, artık madencilere de ihtiyaç kalmayacak, çünkü onların yerleri ağın normal kullanıcıları tarafından alınacak.

Profit

Herkesin kendi mal veya hizmeti için kripto para olarak ödeme alabileceği iş platformu. Dahası, Hive sistemi ile akıllı sözleşmeler oluşturmak ve iş ve güvenlik için kapasitesini kontrol etmek mümkün olacak.

Blockchain teknolojilerinin yeni IT şirketlerinin hedefleri genellikle benzerdir, ancak geliştirilme hızı nedeniyle Paymon dikkat çekicidir. Muhtemelen Paymon, kripto ve finans dünyasının en büyük problemlerini çözecek ve EOS, FileCoin, NEO’nun 2017’de yaptığı gibi bir ivme yakalamaya yakın.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Paymon

FacebookTwitterInstagramYouTube

Telegram

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin