Cryptoads
Cryptoads

Dijital reklam pazarında yaşanan sorunlar CryptoAds ile tarih oluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CFC, CryptoAds platformunun ICO sürecinde teknik, yasal ve pazarlama hizmetleri için önde gelen SaaS çözümleri sağlayıcısı ICOBox ile anlaştı.

CryptoAds yayıncılık ve dijital reklam alanında şeffaflık sağlayacak

Ukrayna merkezli CryptoAds Marketplace, Ethereum Blockchain üzerine kurulu güçlü bir merkezi olmayan pazarlama ve reklam platformudur. İç kullanım için geliştirilmiş bir bulut tabanlı yazılım sistemine ve B2C sektörüne sahip olan CFC, gelişen B2B pazarına doğru genişlemeye karar verdi.

CryptoAds Marketplace platformu, markaların, dijital reklamverenlerin, pazarlama şirketlerinin, içerik yayıncılarının ve medya etkisinin, ihtiyaç duyulan bir merkezden dağıtılmış alışverişte reklamcılığa yönelik şeffaf ve güvenli bir yerdir. Reklamverenlerin, AI ve Blockchain teknolojisini kullanarak trafik noktalarında çok çeşitli medya reklamlarını (yerel video, canlı yayın reklamları, “in the round”, dikey video, uygulama içi ve duvarlar) yerleştirmesine olanak tanır.

Akıllı sözleşmelerle süreç çok daha güvenli olacak

Platform sayesinde yayıncılar kitle erişim, yayınlama yöntemleri ve barındırma özelliklerini potansiyel reklamverenlerle doğrudan paylaşabilecek. Son olarak, akıllı sözleşmeler, her iki tarafın da analitik değişim ve geri bildirim yoluyla daha anlamlı ve ödüllendirici etkileşime girmesine ve aynı zamanda reklam sektöründeki sahtekarlık korkularını hafifletmesine olanak sağlayacak.

En son yayımlanan Ericsson Hareketlilik Raporu, 2018’de harcanan dünya çapındaki tüm reklam fonlarının %44’ünün (269,85 milyar dolar) dijital reklamlar üzerinde olacağını tahmin ediyor. Ericsson, dijital reklamların yüzdesinin 2020 yılına kadar tüm küresel reklamların yarısına ulaşacağı düşüncesinde. Dijital reklamın ayak izi büyüdükçe, aracıların, izleyicilerin ve hileli botların oluşturduğu trafik sayıları da artıyor. Yanıltıcı tıklama çiftlikleri ve reklam istifleme dolandırıcılığı, reklamverenlerin haberi olmadan bütçeleri yakmaya ne yazık ki devam ediyor.

“Reklamverenler ve yayıncılar arasında güvenli bir ilişki ortamı yaratılacak.”

CFC CEO’su ve kurucu ortağı Oleksii Vinogradov, konuyla ilgili şunları söylüyor:

Dijital reklam pazarının, endüstri çağından önceki ticaret sistemine benzeyen, aracısız, verimsiz ve dolandırıcılıklarla dolu olduğunu gördük. CryptoAds’in ardındaki fikir, reklamverenlerin yayıncılarla güvenli bir şekilde dağıtılmış bir pazarda doğrudan etkileşim kurmalarına olanak sağlamak için bu hızlı büyüyen pazarı güncellemek.

CryptoAds, dijital reklam dünyasındaki aracıların sorununa bir çözüm sunuyor. Platforma dahil olan Blockchain ve akıllı sözleşme teknolojisi, reklamveren tekliflerinin ve ödüllerinin geçmişini depolamasına, birden farklı satış noktası olsa da tam teşekküllü kampanyaları başlatmasına, kendi fiyatlarını ve tekliflerini şart koşmasına ve profil derecelendirmesi şeklinde geri bildirim bırakmasına olanak tanır.

Süreç nasıl işliyor?

Yayıncılar, barındırılan reklamların bir geçmişini oluşturabilir, büyük reklam kampanyalarına uyarlanmış içerik barındırabilir, reklamverenlerle pazarlık yapabilir ve etkili yayıncıları dolandırıcılardan ayıracak bir itibar oluşturabilir. Platform, toplu olarak, reklamverenler ve yayıncılar arasındaki akıllı sözleşmelerin yürütülmesi için tarafsız hakem görevi görür. CFC.io projesinde, 7 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısıyla, gelecekteki proje için bir temel sağlayan bir CryptoAds prototipi halihazırda uygulandı.

CryptoAds Utility Token (CRAD), platform ekosistemine güç sağlayacak. Sabit sayıda token oluşturulacak ve gelecekte yeni tokenler oluşturulmayacak. Token, reklamverenler tarafından yayıncılara ödeme yapmak, yayıncılar için kullanıcıları ödüllendirmek, ödemeleri kabul etmek ve kullanıcıların reklam içeriği için ödül almaları adına kullanılacakt CRAD tokeni, Ethereum ERC-20 standardına dayanır ve serbestçe aktarılabilir olacaktır.

“Halihazırda çalışan bir uygulama, ICO için avantaj demektir.”

ICOBox kurucu ortağı Mike Raitsyn ise şunları söyledi:

CryptoAds’in halihazırda çalışıyor olduğunu ve olumlu sonuçlar aldığını bilmek, yaklaşan ICO için harika bir haber. Dijital reklam pazarında olduğu gibi genişleyen ICOBox, CryptoAds’in değişim sürecini rasyonalize ettiğini görmekten heyecan duyuyor.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin