Pavo
Pavo

Pavo tarafından İstanbul’da düzenlenen kripto para ve Blockchain etkinliğine ücretsiz katılın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pavo ekibi, bugün İstanbul’da büyük bir kripto para ve Blockchain etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Sınırlı sayıda ücretsiz bilet fırsatını kaçırmayın!

Pavo’ya katılmak, Türkiye’nin girişimci konsorsiyumu T90 Blockchain ve geniş bir ICO danışmanlık hizmeti sunan dünyanın önde gelen Blockchain destekçisi ICOBox olacak. Solak & Partners hukuk bürosu da etkinliğe katılacak ve Türkiye’deki fintech ve ICO’lardaki yeni teknolojik gelişmeleri çevreleyen yasal çerçeveler hakkında bilgi paylaşacak.

Türkiye’de fındık, dünyada fındık demek

ABD, İsviçre ve Kaliforniya’da ofisleri bulunan Pavocoin AG, teknolojisinin fındık çiftçilerinin ürün verimini artırmasına yardımcı olmak için kullanıldığı özel bir bağlantıya sahip.

2014 ekstrem hava koşulları, Türkiye’deki fındığı mahvetti ve bu da küresel fiyatlarda %60’lık bir artışa neden oldu. 2016 yılında, Türkiye’nin fındık ihracatı 2 milyar dolar ile dünya pazarının yaklaşık %75’ini oluşturuyordu. Bu nedenle, Türkiye’deki ürün kesintilerinin küresel etkileri var.

Tohumdan hasada kusursuz bir takip sistemi

Pavocoin, ağaçların yerel çevre koşullarına tepkilerini modelleyerek toplam fındık verimini tahmin etmek için bir yöntem geliştirmek amacıyla yerel çiftçilerle çalışıyor.

Her bir fındığa kadar yerel yetiştirme koşullarını takip etmesine ve ayarlanmasına izin verebilecek, tohumdan hasata, teslimata kadar, yetiştirme sürecinin her adımını analiz eden bir sistem geliştirdiler. (Çözüm Kaliforniya’nın Central Valley’indeki ağaç fındık çiftliklerinde de kullanılıyor.)

Nesnelerin interneti, makine öğrenimi ve Blockchain bir arada!

Bununla birlikte şirket daha da ileri giderek, yerel çiftlik bilgilerini AgTech ve Blockchain teknolojileriyle birleştiren, çığır açan bir teknoloji yaratma hedefinde.

Pavocoin şimdi IoT, makine öğrenimi ve Blockchain teknolojilerini içeren eksiksiz bir yazılım platformu sunmaya hazırlanıyor. Kullanıcı dostu web ve mobil tabanlı uygulama, uzak kayıt, gerçek zamanlı raporlama ve ekimden, kayıt koşullarına ve dağıtım koşullarına kadar tüm büyüyen etkinliklerin analizi de dahil olmak üzere, AgTech ekosisteminin ihtiyaç duyduğu her şeyi bir araya getiriyor.

Tüm tarımsal işlevler çiftçiler tarafından takip edilebilir ve anında analiz edilebilir, böylece yetiştiricinin dünyanın herhangi bir yerinden ihtiyaç duyduğu her türlü ayarlama yapılabilir. Sistemlerinin Blockchain bileşeni, güvenli işlem ve ödemeler, akıllı sözleşmeler ve nakitsiz işlemler sağlayan çevrimiçi bir pazara olanak tanır ve aynı zamanda gıda tedarik zincirinin daha iyi yönetilmesine yardımcı olmak için provenance ve gıda kaynağını bulma yeteneklerini takip etmeye hizmet eder.

“Dünyanın herhangi bir yerindeki bir çiftçi, en ileri teknolojiden faydalanabiliyor.”

Pavocoin AG’nin CEO’su Erhan Çakmak, bu yıl ortaya çıkan birçok ICO’dan farklı olarak Pavocoin’in zaten aktif ürün dağıtımına sahip olduğunu belirtti. Gerçekten de şirket, bu yılın başlarında Kaliforniya’daki badem çiftçileri tarafından kullanım için platformunu açtı.

Çakmak:

Ürünümüzü geliştirmek için çok çalışıyoruz, böylece dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir çiftçi, en ileri teknolojiden faydalanabiliyor ve operasyonlarını daha akıcı ve şeffaf hale getirecek olan Blockchain ekosistemine katılabiliyor. Pavocoin, yüksek teknoloji ürünü mahsul yetiştirme, işleme ve dağıtımı üzerine odaklanmış bir tarım ekosistemini teşvik ederek AgTech teknolojisinde öncülük ediyor.

Pavo kripto para ve Blockchain etkinliği, Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel‘de gerçekleşecek. Etkinlikte Pavocoin’in PAVO tokeni de tanıtılacak.

Şirket şu anda token satışının ikinci aşamasında bulunuyor ve toplu token alımları için 500 tokenlik minimum satın alma gibi çeşitli bonuslar sunuyor.

Ön satış 12 Eylül 2018’de sona erecek ve ana satış 13 Eylül’de %18’lik bir bonus ve minimum token satın alma ile başlayacak. Satış, 22 Ekim 2018’e kadar azalan bonuslar ile devam edecek. Her PAVO’nun 1 dolar olduğunu hatırlatalım.

Etkinliğe kayıt olmak için tıklayın. Ücretsiz biletlerin sınırlı olduğunu unutmayın!

Pavo

Web SitesiTelegram

RedditBitcointalkYouTubeSteemitMediumFacebookTwitterInstagramLinkedin

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin