Papusha Rocket Technology
Papusha Rocket Technology

Uzay teknolojileri sunan bir şirket ilk defa ICO yapıyor: Papusha ile tanışın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gelişmiş uzay teknolojileri, ekoloji ve Blockchain’in, tüm insanlığın en önemli görevlerinden birini çözecek bir projede birleşeceğini hiç düşünmüş müydünüz? Bu birleşim Papusha Rocket Technology projesiyle gerçeğe dönüşüyor!

Uzayı fethetmek, geride bıraktığımız yüzyıl boyunca insanlığın zihnini en çok meşgul eden hedefler arasında yer aldı. Bu alanda önemli ilerlemeler kaydedildi. Fakat bununla birlikte uzay teknolojilerinin gelişmesi, birtakım hoş olmayan sonuçlar da doğurdu. Bunlardan biri, çok miktarda zehirli atığın açığa çıkması.

Gelişmiş uzay teknolojileri herkese ait

Doğal Bilimler Akademisi akademisyenlerinden, 50 yıldan uzun süredir ana dal şirketlerinde çalışmış olan Anatoly Ivanovich Papusha, ünlü Buran programını geliştirdiği yıllarda atık geri dönüşüm problemiyle karşı karşıya kaldı.

Dünyanın en büyük roket motorunu test etmek için, şimdiye kadar yapılmış en büyük yanma odası inşa edildi: Karbon monoksit afterburner. Böylece, normalde 1000 olan değer 1 kg/s’e çekildi, yani karbon monoksit emisyonunda bin kat azalma elde etmek mümkün oldu!

Gelişme BM tarafından şimdiden olağanüstü bir buluş olarak kabul ediliyor. PRT-1 olarak adlandırılan bu eşsiz teknolojinin ana uygulaması, sıvı yakıtın (dizel, kerosen, benzin) üretilmesi için petrol atıklarının işlenmesiyle elde ediliyor.

Proje yerinde saymıyor: Yakında PRT-2 geliyor!

Ayrıca daha verimli bir projeye yükseltme de söz konusu: PRT-2. Kurulumun yeni versiyonu önümüzdeki 7-8 ayda kullanım ve dağıtım için tamamen hazır olacak. Küçük boyutlu PRT-2 üniteleri, sıvı yakıtın %60’ına kadar çıkmasına izin veriyor! Daha fazla teknik bilgi için Papusha’nın teknik belgesine göz atabilirsiniz.

Anatoly Papusha
Anatoly Papusha

ICO formatının ve proje tokenlerinin merkezi olmayan bir şekilde sahiplenilmesinin, modern ekoloji ve enerji sorunlarının en hızlı ve kaliteli çözümüne olanak sağlayacağına inanıyorum. – Anatoly Papusha, PRT gelişim yazarı

Bu teknolojinin dünya çapında dağıtımı için dünyada benzeri olmayan Papusha Rocket Technology ICO piyasaya sürüldü. Kullanıcıların desteğini alarak, petrol endüstrisinden gelen atık miktarını azaltabilir ve insanlığın küresel sorunlarından birini çözebiliriz!

Çevreyi koruyun, para kazanın

Papusha örneğinde ICO’nun yürütülmesi, projenin finansmanını ve geliştirilmesini güvence altına almak için en şeffaf ve dürüst yol. Gezegenimizin her bir sakini sadece küresel çevre projesinde yer almakla kalmıyor, aynı zamanda önemli bir kazanç elde ediyor.

Papusha’nın altında yatan teknoloji, her insanın gelişmiş herhangi bir ülkede çevreye yardım ederek para kazanmasına izin veriyor. Proje ekibi bu amaçla, daha fazla açıklanacak olan PRT tokenini çıkardıklarını söylüyor. Teknolojinin dünya çapında erişilebilir olmasını ve geliştiricisi Papusha ve ekibi tarafından yönetilmesini, ayrıca herhangi bir devlet ya da yatırımcının mülkiyeti olmamasını sağlamak için projedeki yatırımları merkezsizleştirmeye çalışıyorlar.

Kulağa hoş geliyor, peki tüm bu anlatılanlar tam olarak nasıl çalışıyor?

Ekip, Papusha Rocket Technologies’in tüm dünya çapında tanıtımı için şeffaf ve etkili bir plan geliştirdiklerini söylüyorlar. Verimsiz petrol atıklarının işlenmesi sorununa bakan her ülke projeye ilgi duyacaktır.

Satılan her bir PRT-2 birimi ile satış miktarının %15’i likidite fonuna gidiyor. Şirket, bu tutarı likidite fonundan piyasadan satın almak ve önümüzdeki 3 ay içinde (satış anından itibaren) yakma işlemlerini devretmeyi taahhüt ediyor.

Kâr ekonomisi ise son derece basit:

  • PRT-2’nin düşük güçte kurulum maliyet fiyatı: 450.000 dolar
  • Satış fiyatı başlangıcı: 950.000 dolar
  • Bir adet PRT-2 kurulumunun net kârı: 500.000 dolar
  • Böylelikle 3 yılda 6.200 ünite PRT-2 satıldı, ki bu da piyasanın ihtiyaçlarının %7’sinden biraz daha fazlasını oluşturuyor. Ekip, tokenleri borsadan yeniden almak için 883 milyon dolar harcayacak. Bu da PRT fiyatının 3000 katına çıkmasına sebep olacak!

Papusha Rocket Technology ICO detayları

An itibarıyla özel satış süreci devam ediyor.

22 Ağustos’ta özel satış sona erecek ve crowdsale başlayacak. Şimdiden satış sürecinde yer alarak ek bonus fırsatından yararlanabilirsiniz.

Crowdsale 25 Ekim 2018’e dek sürecek.

  • Tokenin toplam emisyonu: 100.000.000 PRT
  • Hard Cap: 13.500 ETH
  • Crowdsale süresince token fiyatı: 1 ETH=3500 PRT olarak belirlendi.
  • Minimum yatırım tutarı: Yalnızca 100 PRT!

Son derece yatırımcı dostu bir ICO sürecinden söz etmek mümkün. Böylesine küresel bir projede yer almak, daha önce hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Anatoly Papusha liderliğindeki bu uzay teknolojisi, kimya, ekonomi ve ekoloji alanında önde gelen Rus bilim adamlarını ve akademisyenleri bir araya getiriyor. Bunun yanı sıra, başarılı bir proje geliştirmek için sıkı çalışan onlarca deneyimli pazarlama ve Blockchain uzmanı projede yer alıyor.

PRT proje ödülleri

  • Ürün, UNEP’in ve NATO’nun materyallerinde yayımlandı.
  • Ürün aynı zamanda, 1997 yılında Las Vegas’ta Sağlıklı Bir Dünya İçin Çevre Teknolojisi isimli çevre forumunda “tüm insanlığın yararı için çevrenin korunması için teknolojilerin geliştirilmesindeki başarı” ödülüne layık görüldü.
  • Ayrıca Papusha Rocket Technologies yazarı adı altında Birleşmiş Milletler Survey of Currently Available Non-Incineration PCB Destruction Technologies’te (İlk Baskı, Ağustos 2000) listelendi.
  • 2006 yılında Moskova’da düzenlenen XXI Yüzyılın Yüksek Teknolojileri adlı forumda, en yüksek dereceye ve altın madalyaya layık görüldü.
  • 2017 yılında, ürün Eco World Uluslararası Ekolojik Ödülü’nde özel ödüle layık görüldü.

Papusha Rocket Technology projesine hoş geldiniz, modern teknolojinin avangardına siz de katılın!

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Papusha Rocket Technologies

Web SitesiWhite PaperTechnical Paper

TwitterFacebookTelegramGitHubYouTubeInstagramMediumBitcointalkSteemit

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin