Pavo
Pavo

Tarım endüstrisine yeni bir soluk kazandırmayı hedefleyen Pavo, gücünü ICOBox ile birleştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pavo, çok ihtiyaç duyulan IoT Blockchain teknolojisini AgTech’e getirmek için gücünü ICOBox ile birleştirdi. AgTech, tarım endüstrisine teknolojik iyileştirmeler getirmeyi amaçlayan bir teknoloji.

Ag ekosistemi için bir IoT Blockchain çözümü olan Pavo, token satışı sürecinin düzenlenmesi adına dünyanın önde gelen SaaS çözümleri tedarikçisi ICOBox ile çalışmaya başladığını duyurdu. Pavo’nun IoT platformu, trilyon dolarlık ABD gıda ve tarım endüstrisinde faaliyet göstermek üzere tasarlandı.

Şirket, başlangıçta pazarın yasal kenevir bölümünü hedefleyerek büyük bir sıçrama yapmayı hedefliyor: Yetiştiricilerin, toptancıların, dispanserlerin, dolum ürün üreticilerinin ve diğerlerinin site operasyonlarını ve tedarik zincirlerini yönetmelerine yardımcı olmak dışında Pavo, tüm b2b kenevir ekosistemi için kripto para olanağı sunmayı planlıyor. Amaç ise bu birimler arasında güvenilir bir ödeme ağı yaratmak.

ICOBox, ICO’ya hazırlanan Pavo için kapsamlı teknik, yasal ve pazarlama hizmeti sağlayacak

Hükümetler tıbbi kenevirin kullanımı ve satışına izin verdiğinde; alıcılar, üreticiler ve kolluk kuvvetleri tarafından gözlemlenmesi gereken sıkı düzenlemeleri de beraberinde getirirler. Tıbbi kenevir üreticileri bu süreçte hataya yer olmadığının farkında. Zira ilgili yasa, lisanslı üreticilerin güvenlik, imalat, kayıt tutma ve kalite standartlarına uymalarını zorunlu kılıyor. Her lisanslı üreticinin, operasyonların her yönünün zorunlu uygunluk raporlaması ve denetimi için izlenmesini sağlamak adına uygun adımları atması gerekiyor. Bu standartların karşılanamaması, tıbbi esrarın yetiştirilmesi ve satılması için bir lisans kaybına neden olabiliyor.

Kenevir yetiştiricilerinin ürün kalitesini iyileştirmesine yardımcı olmanın yanı sıra Pavo, operasyonlarını etkin ve şeffaf bir şekilde yürütmelerini kolaylaştırıyor. Vergilendirmeden düzenleyici uygunluğa, maliyet yönetiminden envanter kontrolüne, büyümeden yeniden yatırıma kadar, kenevir perakendecileri kesintisiz zorluklarla karşı karşıyalar. Pavo, perakendecilere bu bağlamda en son teknoloji ürünü Blockchain tabanlı sistemiyle yardımcı oluyor; kimlik doğrulama, gizlilik ve hesap verebilirlik sağlamanın yanı sıra gerçek verilere dayalı daha akıllı, daha hızlı ve daha sürdürülebilir tarımsal ve iş kararları verirken tohumdan satışa kadar yanlarında oluyor.

PavoCoin ön satışı 15 Mart 2018’de başlayacak

Pavo’nun tüm ekosistemi, 15 Mart 2018’de halka açık ön satış yoluyla sunulacak olan kripto para PavoCoin’den gücünü alıyor. İşlevsel bir kullanım parası olan Pavo, üreticilerin müşterilerinin ve topluluk üyelerinin dijital ödemelerini kabul etmesini sağlayacak. Şirket, ICO sürecinde ürünün sonuçlandırılması ve ekosistemi desteklemek adına kullanılmak üzere 65 milyon dolar toplamayı hedefliyor.

Şirketin kurucu ortağı ve CEO’su Erhan Çakmak, “Kenevir piyasasının çalışma biçimini sonsuza dek değiştirmek istiyoruz.” dedi ve ekledi:

Blockchain’in tüm piyasa katılımcılarını tutarlı, şeffaf, güvenli ve sürdürülebilir bir sistem haline getirecek mükemmel bir araç olduğuna inanıyoruz ve amacımız sürekli yükselen bu sektör için nihai pazar haline gelmek.

Birçok ICO’nun aksine, Pavo, halihazırda San Francisco Körfezi bölgesinde yetiştiricilerle pilot dağıtımda olan bir ürüne sahip. Ekip, tokenler için hedef kitle olarak kenevir endüstrisine ilgi gösterdiği bilinen İsviçre, Almanya, İngiltere, ABD, Japonya ve Çin’deki kripto para alıcılarını belirlemiş durumda. Ayrıca yasal esrar yetiştiricileri ve işlemcileri de dahil olmak üzere daha genel kenevir topluluğu ve Kuzey Amerika distribütörleri de bu hedef kitleye dahil edilmiş durumda.

ICOBox kurucu ortaklarından Nick Evdokimov, söz konusu işbirliği ile alakalı şu sözleri kullandı:

Pavo, şeffaflığı ve sürdürülebilirliği ile kenevir piyasasında pek çok önemli konuyu ele alıyor. ICOBox, Pavo gibi Blockchain tabanlı projeler için mükemmel bir çözümdür. Şirket, ellerindeki gerçek işe odaklanabilirken ICO’yu hazırlamak için ekiple yakın bir çalışma yürütürüz. Kenevir endüstrisinin karşılaştığı engeller karmaşık ve benzersiz. Ekip, tüm piyasa katılımcılarına önemli fayda sağlayacak katı, yenilikçi bir ürün başlatmaya hazırlanıyor.

Detaylı bilgi için Pavo web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin