featured
Papusha token satışı sürüyor.

Türkiye ve Rusya’nın en gözde ICO’larından: Papusha token satışı sürüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha önce sayfalarımıza taşıdığımız Papusha Rocket Technologies, uzay teknolojilerini sektöre getiriyor. Türkiye ve Rusya’dan büyük ilgi gören proje ile ilgili son gelişmelere birlikte göz atalım.

Rusya ve Türkiye gibi gelişmiş ülkeler, kripto para birimleri ve Blockchain teknolojisine büyük ilgi duyuyor. Yapılan bir araştırmada, kripto para birimlerinde en yüksek güven düzeyinin Türk nüfusu içinde gözlendiği ve %50’ye yakın olduğu ortaya çıktı. Bu sayı ABD’deki güven endeksinin (%28) iki katı, Avustralya’nın (%16) ise üç katı anlamına geliyor.

Papusha CEO’su Vladimir Davydenko, Türk halkına minnettar:

Projemiz uluslararası olmasına rağmen, Papusha ICO yatırımcılarının büyük çoğunluğu Türkiye ve Rusya’da bulunuyor. Projemize yüksek düzeyde güven duydukları ve destek verdikleri için Türk toplumuna minnettarız.

Projeyi hatırlayalım

Papusha Rocket Technologies ICO’su, gerçek üretime dayalı bir teknoloji girişimi. Rus bilim adamı Anatoly Papusha, %99,9999’luk tehlikeli ve zehirli atığı tamamen güvenli bir şekilde tahrip edebilen eşsiz bir yeşil teknoloji icat etti ve patentini aldı.

Bu teknoloji, dünyanın en büyük roket motoru olan Buran uzay aracının atıkları için özel olarak geliştirildi. Küçük değişikliklerle PRT-2 üniteleri, petrol rafinerisi atıklarından (katran, yağ çamuru) kerosen, benzin, sentetik ham petrol gibi değerli yakıt kaynakları üretme yeteneğine sahip.

Yatırımcılar için kârlı mı?

Proje, geleneksel girişim sermayesi yatırımları ve ICO aracılığıyla karışık bir finansal süreci birlikte yürütüyor.

Kripto para yatırımcıları için tokenin büyüme paterni açık ve basit:

Satılan her bir birimin maliyetinin %15‘i (142.000 dolar ve üzeri) borsadaki tokenleri kullanmak ve yakmak için kullanılıyor. Bu yaklaşım, gerçek şirketin kârı nedeniyle PRT tokeni değerinin büyümesine izin verir.

Bu yöntem, Blockchain evreni için hayli benzersiz ve Apple, Amazon, vb. gibi dünyanın en büyük şirketleri tarafından da yaygın olarak kullanılıyor. Kârları nedeniyle, hisse senetlerinin büyümesini sağlayan kendi paylarını periyodik olarak kullanıyorlar.

Papusha ICO projesi ile ilgili son gelişmelere göz atalım

PRT tokenlerinin halka satışı 22 Ağustos’ta başladı. Düşüş piyasasına rağmen, proje kripto yatırımcılarının ilgisini çekmeyi başardı ve ilk gününde 120 bin dolardan fazla fon topladı.

Son haberler şu şekilde:

  • Akıllı sözleşmenin güvenlik denetimi yapıldı, ilgili bir doküman hazırlandı ve yayımlandı.
  • Proje danışmanı Maxim Mishchenko, uluslararası bir konferansa katılmak için Katar’a gitti. Ayrıca, diğer ülkelere çeşitli ziyaretler planlıyor.
  • Bir dizi kurumsal yatırımcı ile görüşmeler yapılıyor. Tüm gerekli hesaplamalar ve belgeler hazırlandı.
  • Papusha ICO Danışmanı Frank Tornatore, Dünya Blockchain Forumu’nu ziyaret etti; projeyi Bitcoin Cash’in kurucusu Roger Ver’e sundu.
Frank Tornatore ve Roger Ver
Frank Tornatore ve Roger Ver

Token satışı 22 Ekim tarihine kadar sürecek ve an itibarıyla token değeri, 1 ETH = 5000 PRT olarak belirlenmiş durumda. Yatırımlar BTC ve ETH ile yapılabiliyor ve bir referans programı da halihazırda çalışır vaziyette.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Papusha Rocket Technologies

Web SitesiWhite PaperTechnical Paper

TwitterFacebookTelegramGitHubYouTubeInstagramMediumBitcointalkSteemit

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin