SOOM
SOOM

SOOM Ekosistemi: 4. nesil Blockchain teknolojisi ile tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain ve kripto para hakkında dünya çapında artan farkındalığa rağmen, mevcut Blockchain teknolojisi son zamanlarda büyüme hızını yavaşlatan bir dizi meseleyle karşı karşıyadır. Popüler olanlardan bazıları sınırlı operasyonel hız, kısıtlı pratik uygulamalar ve muazzam miktarda enerji kullanır. Bu konulara değinmek için İsviçre’de kurulan SOOM Vakfı ve Singapur’da Ar-Ge merkezi olan SOOM Tech, işletmeler ve bireyler için daha iyi ölçeklenebilirlik, daha yüksek güvenlik ve her şeyden önce, blockchain’in muazzam potansiyele sahip daha pratik uygulamaları için uçtan uca blockchaini ekosistemi yeniden inşa ediyor.

Çözümün adı 4. nesil Blockchain teknolojisi ile ilgili detaylar için: http://www.fourthblockchain.org/

  1. nesil Blockchain, Blockchain’in muazzam potansiyelinin avantajlarından tam olarak faydalanmaya istekli kuruluşların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan ve karmaşık bir düğüm ağının altyapısını geliştirme, sürdürme ve güncelleme yükü olmayan bir “Blockchain-as-a-Service” platformudur. 4. Nesil Blockchain’in Gruplama algoritmaları, çoklu blok yapısı ve cep telefonu madenciliği gibi yenilikçi özellikleri, platformun ödeme sistemleri, tedarik zinciri yönetimi, gayrimenkuller, bankacılık hizmetleri veya telekomünikasyon gibi birçok farklı endüstriden muazzam çeşitlilikteki geleneksel ve akıllı telefon tabanlı projeleri desteklemesini sağlar.

4. nesil Blockchain ekosistemi sadece cep telefonu madenciliğini etkinleştirmekle kalmaz, aynı zamanda işlem hızını en aza indirirken, aynı zamanda operasyonel hızı ve güvenliği de artırır.

Mobil madenciliğin mümkün olabilmesi için SOOM Tech, Proof-of-Group-Stake (POGS) ve Proof-of-Transaction (POT) konsensüs algoritmaları olarak adlandırılan iki yenilikçi fikir birliği algoritması tasarladı. Amaç, her akıllı telefon kullanıcısına blockchain’in nimetlerlerinden faydalanma şansı vermektir. Ayrıca, işlem sırasında akıllı telefon hacklemesini önlemek için geleneksel ikili güvenlik sisteminin üzerine ek bir güvenlik katmanı tasarlanmıştır. Bu, her yeni blok oluşturulduktan sonra yenilenen yenilikçi bir Grup Özel Anahtarının oluşturulmasıyla gerçekleşir.

Bu gelişmiş özellikler ve Blockchain topluluğunun güçlü desteği ile SOOM Tech, Blockchain teknolojisini günlük yaşama getirmeye istekli şirketler için pazarda devrim yaratmaya hazırlanıyor.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin