Özel ICO modeli piyasayı ele geçirdi: Keskin geçişe bakış
Özel ICO modeli piyasayı ele geçirdi: Keskin geçişe bakış

Analistler açıkladı: Başarılı bir ICO lansmanı için hangi ülkeler daha elverişli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Crypto Finance Conference analistleri, başarılı bir ICO lansmanı için hangi ülkelerin elverişli olduğu konusunda bir rapor yayımladı. Amerika, İsviçre ve Singapur listenin başını çekti.

Başarılı bir ICO lansmanı için hangi ülke en uygun?
Başarılı bir ICO lansmanı için hangi ülke en uygun?

Başarılı bir ICO lansmanı için en uygun şirket: ABD

Rapor, ülke bazında ilk 100 ICO üzerinde referans verilen verileri bir araya getiriyor. Hem ne kadar para toplandığını hem de başlatılan başarılı proje sayısını gösteren raporda, bu kriterlere dayanarak, ABD’nin aktif 30 şirket ile lider konumda olduğu tespit edildi.

Bunu İsviçre 15 şirketle ve Singapur ise 11 şirketle takip ediyor. Rusya, Çin, Cayman Adaları ve İngiltere de listenin üst sıralarında yer alıyor.

Hackernoon raporunda ABD yer almıyordu

Bu yılın başlarında Hackernoon da benzer bir rapor yayımlamış, ancak ABD’yi ICO’lar üzerindeki yasalarının niteliği sebebiyle sonuçlardan çıkarmıştı.

Rapor aynı zamanda birçok ülkenin ICO dünyasındaki dolandırıcılıklarla başa çıkmak için mücadele ettiği sonucunu da ortaya çıkardı. Daha dürüst ICO’lar piyasaya sürüldükçe ve kabul gördükçe, bu sorunların azalacağını ümit ediyoruz.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Boston College: “Çoğu ICO’nun ömrü maksimum dört ay.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin