featured
ORBISE tarafından yaratılan ORBT tokeni CoinDeal'da listeleniyor.

Küresel kripto para ekosistemi yeniden tanımlanıyor: ORBT tokeni CoinDeal’da listelenmeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

OU ORBISE Corp. (ORBISE), CoinDeal borsa platformunda ORBT tokenini listeleyerek küresel kripto para finansal sistemini yeniden icat etme yolunda ilk kilometre taşını kutluyor.

Gelecek nesil bankacılık ekosistemi ORBISE ile yeniden şekilleniyor

ORBISE, finansal hizmetler piyasasında yenilikçi Blockchain çözümü ve tokeniyle devrim yaratmaya hazırlanıyor.

Gelecek nesil bankacılık ekosistemi, tüketicileri mevduat, borç verme, ödemeler ve yatırımlar gibi ortak finansal hizmetlerini ORBISE’nin sunduğu kripto paralara dayalı ürünlere sorunsuz bir şekilde aktarmaya teşvik ediyor.

ORBT satın alarak üst seviye 10 kripto paraya erişilmesini sağlıyor

ORBISE’nin kendi tokeni olan ORBT, bir ERC-20 tokenidir. Tokenin satın alınması müşteriye en iyi 10 likit kripto paranın önceden tanımlanmış bir sepetine erişmesini sağlar: ETH, XRP, BTC, LTC, ADA, BCH, QTUM, ETC, EOS ve TRX.

ORBT’nin en önemli avantajı, genel düşük performans riskini en aza indiren çeşitliliktir.

Hızlı işlem yürütme, güvenlik özellikleri ve yüksek performanslı algoritmalar ile güçlendirilen token, artık ORBT/BTC ve ORBT/ETH ticaret çiftleri sunan CoinDeal borsa platformunda listeleniyor.

ORBISE CEO’su Oded Shoshany, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

ORBT tokeninin ilk borsa listelemesini duyurmaktan dolayı çok memnunuz. Bugün, Blockchain ile çalışan bankacılığın kitlesel olarak benimsenmesini amaçlayan kapsamlı bir finansal araçlar seti sunan küresel bir finansal kripto para hizmetleri ekosistemi geliştirme yolculuğumuzun ilk kilometre taşını kutluyoruz.

CoinBase’deki başarılı listelemenin ardından ekip, kripto paranın piyasa değerini izlemek için en popüler platform olan CoinMarketCap üzerinde listelenmeye odaklandı.

ORBISE hakkında

ORBISE, önde gelen bir Avrupa bankacılık dışı finansal kurum olan Management Financial Group’un (MFG) bir üyesi ve şirket, hedefine ulaşmak için sektördeki en deneyimli profesyonellerden yardım alıyor.

Beş Avrupa pazarında faaliyet gösteren MFG, tüketici ve B2B kredileri, eşler arası krediler, ev kredileri, araba finansmanı, teminatlı krediler ve kredi kartları portföyü sunmaktadır. MFG’nin 330.000’den fazla müşterisi var ve bugüne kadar 1,5 milyondan fazla kredi verdi.

ORBT token; MFG’nin tanınmış seri girişimcilerin güçlü liderliği ve Blockchain destekli finansal hizmetlerin kapsamlı portföyü içinde 6.500 çalışanıyla finans, e-ticaret ve teknoloji sektörüne öncülük ediyor.

ORBISE

Web SitesiWhitepaper

TelegramFacebook – LinkedInYouTube

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin