Gavin Wood
Gavin Wood

Ethereum’un kurucu ortağı Gavin Wood: “ICO piyasası ölmedi, aksine büyüyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum Kurucu Ortağı Gavin Wood, Bloomberg’e konuştu. Ethereum’u ve ICO pazarlarının nasıl evrimleşeceği konusundaki görüşlerini aktaran Wood, piyasadaki gerilemeyle ilgili sorulara ve bunun dijital altyapı gelişimini nasıl etkilediğine de yanıt verdi.

Wood, piyasadaki gerilemenin aslında ürünlerin üretim ve geliştirilmesinde olduğu kadar iyi bir şey olduğunu açıkladı:

Oldukça önemli bir faiz döngüsü söz konusu olduğunda, kafalardan çok fazla ses çıkıyor ve kripto alanında olmak isteyen insanlar ile teknolojiye ilgili olanlar arasında her zaman bu kadar kolay olmuyor.

Gavin Wood ICO’ların geleceğine dair umutlu

ICO’lara olan ilginin “çökmüş” olduğu iddalarını yanıtlayan Wood, birçoğu Ethereum’un ağı üzerine inşa edilen ICO’lara olan ilginin sürdürebileceğini söyledi.

Wood:

ICO’ların hala gidecek çok yolu var. Ancak zaman içinde onların da yapısında köklü değişiklikler göreceğiz.

2017 çoktan aşıldı

2018’de ICO’lar, kripto piyasasında yaşanan gerilemeye rağmen, büyük ölçüde başarılı oldular. CoinSchedule’a göre, 2017’de 6,2 milyar dolar toplayan ICO’lar 2018’in sadece ilk sekiz ayında, 18 milyar doları aşmış durumda.

2018’deki para toplama işlemlerinin çoğunluğu, 4,2 milyar doların biraz altında toplayan EOS da dahil olmak üzere bir avuç yüksek profilli ICO tarafından yönetildi. Bunu 1,7 milyar dolar toplayan Telegram özel satışı takip etti

Kripto para piyasalarındaki düşüşe rağmen, Haziran ayı içinde gerçekleşen ICO fonlarının büyük çoğunluğunun etkinliğinde gerileme olmadı.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Kanadalı kripto para borsası Coinsquare genişleme planını açıkladı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin