Online.io gizlilik odaklı bir internet deneyimi sunuyor.
Online.io gizlilik odaklı bir internet deneyimi sunuyor.

Online.io Blockchain teknolojisi ile kullanıcılara tam gizliliğe sahip internet deneyimi sağlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merkezi bir yapıya sahip olmayan Online.io platformu, insanların internet kullanımlarını temelden değiştirecek. Veri toplamak için sürekli olarak gizlilik  ihlali yapan reklamlara, kötü niyetli kodlara ve web sitelerine karşı, Online.io, bilişim sektörüne yeni bir soluk getirecek ve Blockchain teknolojisi ile kullanıcılara tam gizliliğe sahip internet deneyimi sağlayacak.

 

İnternet, işlerini  kısa sürede ve başarıyla tamamlamak isteyen insan ve kurumlarla doludur. Bu, kullanıcılara sürekli reklamları göstermek, kötü amaçlı yazılımlar ile insanların davranışlarını, tercihlerini ve günlük aktivelerine göz atma gibi durumları içerir.

İnsanlar sürekli olarak reklamlarla, rahatsız edici pop up sayfalarıyla, akış sırasında birkaç saniye video reklamla veya sadece çok fazla parıldayan bir çok banner ile bombardımana tutuluyor. Kullanıcının bilişim sistemini ele geçiren birçok spam ve yasa dışı yazılım bulunmaktadır. Hükümetler, İnternet servis sağlayıcıları ve büyük web siteleri her zaman kullanıcıların , web aramalarını, ziyaret ettiği yerleri, hangi yeni web sitelerinin açıldığı vs. izler,  kişisel verileri toplar ve her gün daha büyük bir güçle mahremiyeti ihlal ederler.

 

Blockchain teknolojisi ile çevrimiçi güvenlik ve gizlilik odaklı internet deneyimi

Online.io, kullanıcı gizliliğinin en yüksek önceliğe sahip olmasını sağlayarak, internet deneyimini yeniden keşfediyor. Platform, kullanıcılarına tehlikeden uzak, güvenli ve sorunsuz bir şekilde kötü amaçlı yazılım ve reklamsız bir internet deneyimi sunuyor. Bu amaçla, Online.io  aşağıdaki üç yöntemi ele alır:

 

 

  • Rahatsız edici reklamları baypas etmek, kullanıcılara gelişmiş çevrimiçi deneyim sunmaktır. Web Sayfaları, bant genişliğini tüketen gereksiz işlemler olmadan daha hızlı yüklenecektir.
  • Kötü amaçlı ve reklam yazılımlarını filtreyelerek, platformdan indirilen her dosyanın temiz ve kullanıcı sistemlerine zarar vermesi engellenir.
  • İnternette iz bırakmayan gelişmiş koruma, daha güvenli ve endişesiz tarama sağlar. Big Brother ve Big Data kuruluşları, kullanıcıları takip edemez ve veri toplayamaz.

 

Bunun yanı sıra, platformda ayrıca ziyaret edilen web sitelerindeki deneyimlerine dayanarak kullanıcıların puan vereceği bir oylama sistemi olacaktır. Bu durum ziyaretçilerden daha yüksek bir puan alan web sitelerinin, kullanıcılarından daha fazla trafik almasını sağlayacaktır.

 

Online.io’nun diğer özellikleri

Platform, tarayıcılarla çapraz uyumludur  ve eklenti olarak hizmet vermektedir. Diğer yandan mobil uygulama geliştirilmeye devam ediyor. Hem uzantı (eklenti) hem de mobil uygulama, bir cüzdan, reklam engelleyici, izleme komut dosyası engelleyici ve bir anti kötü amaçlı yazılımdan oluşacaktır. Platform ayrıca, kullanıcılar için İnternet servis sağlayıcılarının ve hükümetlerin endişelerini göz ardı etmeden ürünleri satın alabilecekleri bir sanal pazar yeri sunacaktır.

OIO tokeni

Online.io, bir Ethereum tokeni olan, OIO ile ekonomisini ve sistemini güçlendirecektir. Platformda sadece 2,5 milyar token olacak ve ICO’da satılmayan tokenler OIO değerini korumak için yakılacak. Ön satış, etkinlik boyunca değişen bonuslarla 15 Haziran‘da başlayacak.

 

 

Online.io

 Web sitesi Whitepaper Twitter Facebook Medium

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin