MyToken
MyToken

MyToken CEO’su Larry ürününe ve sektöre ilişkin açıklamarda bulundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin’deki en büyük pazar payına sahip fiyat izleme uygulaması olan MyToken, çok yakında bir satış ekinliği gerçekleştirecek. Kuruluşun CEO’su Larry, ürünü tanıtan ve bant genişliğine değindiği öğretici açıklamalarda bulundu.

Blockchain endüstrisinin patlayıcı büyümesi ile birlikte, piyasada bulunan toplam kripto para sayısı, her geçen gün artan hızıyla 2000’in üzerine çıktı. Halihazırda, iyi bilinen kripto para birimi borsalarının sayısı 300’e yakın olup, bunların her biri farklı fiyat ve ticaret derinliklerinde kendi kaynaklarına ve stratejilerine dayanan farklı işlemleri sürdürmektedir.

Blockchain dünyasındaki insanların bant genişliğinin azlığını fark ettiği, ancak göz atacak çok fazla proje olduğu ve bazen neye yatırım yaptığını bile hatırlayamadığı zamanlar oluyor. Taze ellere veya deneyimli oyunculara bakılmaksızın, proje yönetimi büyük bir sorun haline geldi. Bilgi patlaması döneminde, sinyal-gürültü oranı azalmaya devam ediyor. MyToken’ın çözdüğü şey, yatırım portföyünü etkili bir şekilde yönetmek için kripto para birimi yatırımcılarının tuttuğu yetersiz bant genişliği sorunudur.

Larry, MyToken projesini, son internet girişimini NEEQ’ya getirdikten hemen sonra başlattı; Blockchain projelerinin aşırı olması, yatırımcıların yüksek enerji yönetim maliyetleri ve bant genişliği olmaması gibi şeyleri doğrudan hedef alıyordu. Ağustos 2017’de kurulmasından sonra, MyToken fiyatlandırma hizmetini bir giriş olarak ele alıyor ve Blockchain yatırımlarının verimli yönetimi için bir dizi çözüm tasarladı. MyToken böylece 40 milyon kullanıcıya sağlam bir birikim kazandırdı.

Reklamverenler ve kullanıcılar arasında bağ oluşturulacak

Bir keşif döneminden sonra, Larry ürünü bir sonraki aşamaya geçirdi. Sürtünmesiz dolaşım, varlıkların akış oranını kapsamlı bir şekilde geliştirirken, MT tokenlerinin tanıtımı, sistemde dağıtılan tüm üretim kaynaklarını entegre edecektir. Adı geçen ekosistemde, tokenler öncelikle mülk özelliklerine sahip olmalıdır. MyToken’in var olan reklam kampanyalarında, MT, kısa bir süre sonra tanıtılacak ve bu sayede kullanıcılar reklamlarını basit bir tıklama ile kazanabilirken, reklam verenler platformda reklamları yayınlayabilecekler. Geleneksel Reklamların temel bir kuralı vardır: “Reklam maliyetlerinin% 50’si kesinlikle boşa harcanacaktır, ancak hangi yarısı olduğunu bilmezsiniz.”

MyToken ekosistemi, benzer düşünen kripto para yatırımcılarını bir araya getiriyor, kripto para birimi endüstrisinin ihtiyaçlarını tam olarak karşılıyor ve reklam verenler ile kullanıcılar arasında verimli bir iletişim kanalı kuruyor. Reklam verenler doğru trafik verilerini alırken, kitle reklamları kabul edip etmemek ve buna dikkat etmekten yararlanmayı seçebilir. Toplu alım satım hizmetlerinin bir sonraki aşamasına kadar tüm yatırımcı satışlarının %100’ü erken yatırımcılara daha iyi getiri sağlamak için imha edilecek.

Mevcut ICO modeli çok zahmetli: Platform buna da çözüm getiriyor

Doğru reklamcılık hizmetleri sunma temelinde, MyToken aynı zamanda yasal uyum esasına göre token ihracının bağış yoluyla sağlanmasını da desteklemektedir. Mevcut bağış toplama modeli, yatırımcılar için çok zaman alıcıdır çünkü birçok borsa KYC’nin uyumluluk için belgelendirilmesini gerektirebilir. Yatırımcılar, yatırım yaptıkları her proje için büyük miktarda veriyi doldurmalı ve bazı dağınık yatırımcıların sıkıntılardan kaçınmak için yatırım hizmetleri aramasını sağlayabilir. Bilgi asimetrisi ve etkin denetim eksikliği nedeniyle, 2017’nin yatırım hizmetleri pazarında çok fazla kaos doğmuştur. Bu duruma cevaben, MyToken potansiyel yatırımcılar ve katılımcılar için daha iyi yatırım ve finansman kanalları oluşturmak için proje partileri ile daha fazla bağlantı kurma eğilimindedir.

MyToken’in tüm kullanıcıları aynı deneyime sahip olabilir. Mevcut tüm borsaların gerçek zamanlı fiyatları bir araya getirilmiş olsa da, kullanıcılar normalde, toplam varlıklarını hesaplamak istiyorlarsa, çeşitli borsalardan bilgi toplamaya ihtiyaç duyarlar. Mevcut durum göz önüne alındığında, işlemler çok büyük miktarlarda gerçekleşirken, aynı zamanda çok akıllıca olacak şekilde kullanılmak üzere dağınıktır. Ek olarak, kullanıcı bant genişliğini daha da artırarak, ekosistemde daha fazla borsaya bağlayabilir ve yatırımcıların birden fazla borsada giriş yapma zorluğunu ortadan kaldırması için tek elden ticaret hizmetleri sunabilir mi?

MyToken sektöre yeni bir soluk kazandırabilir

MyToken’in büyük kullanıcı tabanı kesinlikle borsaya daha fazla yatırımcı ve derinlik kazandırabilir. Belirli bir iş hacmine ulaştıktan sonra, MyToken her işlem için az miktarda ücret talep edecektir. Yatırımcılar daha sonra hizmet ücretlerini MT tokenleriyle ödeyebilecekler. Dolaşımdaki ortak para birimi olarak, MT yatırımcılar için yeterli akış kapasitesi sağlar.

Tüm kişileri bir anlık iletişim uygulamasına entegre ederek, sosyal bant genişliğini 10 kat genişletiyoruz; Taobao, tüm günlük alışveriş ihtiyaçlarını kapsamlı bir web sitesine entegre ederek, tedarikin bant genişliği verimliliğini 10 kat artırıyor. Google, arama motorlarının bant genişliğini 1000 kez artırdı; Musk, insan yerleşiminin bant genişliğini, tüm gezegene büyük ölçüde ilham veren Mars’a kadar uzattı. Blockchain marketlerin dalgasında, Larry’nin bant genişliği işin henüz başında. Ve MyToken’in ekosistemi daha fazla sürprizle sonuçlanmaya devam edecek.

500 bedava MT kazanmak için Telegram adminini ekleyebilirsiniz: +8617078418570

Detaylı bilgi için MyToken web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin