Multiplier platformu, kendine has modeliyle MXX tokenlerini çıkarmaya başlıyor.
Multiplier platformu, kendine has modeliyle MXX tokenlerini çıkarmaya başlıyor.

Multiplier platformu, kendine has modeliyle MXX tokenlerini çıkarmaya başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Multiplier, MXX tokenlerinin basımını 29 Temmuz 2020 itibarıyla başlatıyor.

MXX tokenleri, yatırımcılar ve borç verenler arasındaki likiditeyi, Multiplier platformunda yapılan teminat ve kredilere dayalı olarak algoritmik türevli faiz oranları ve getiri yoluyla dengelemek üzere tasarlandı. Toplam 9 milyar arzı olan MXX tokenlerinin basımı, 0 tokeninden başlayacak ve tokenler sadece basım yoluyla biriktirilebilecek.

Multiplier, likidite madenciliği ile pozitif bir döngü oluşturacak

Esasen likidite madenciliği, bir yield farmer’ın platformdaki likiditeleri karşılığında yeni tokenleri basmasıdır. Bu pozitif bir döngü oluşturur; böylece kullanıcılar platformda işlem yapmaya yönelik basılı tokenlerle teşvik edilir. Bu da aynı tokenin değerini artırır ve daha fazla kullanıcıyı katılmaya çeker.

Günlük olarak maksimum 18 milyon MXX tokeni verilir. Bu tutar; ödünç verme, ödünç alma ve havale yoluyla platforma katkıları oranında kullanıcılar arasında paylaşılır. Multiplier platformunda geçerli kabul edilen para birimleri BTC, USDT ve USDC’dir. MXX tokenleri, borsa platformu www.bilaxy.io’da listelendi.

MXX tokenleri neye yarayacak?

MXX tokenleri, protokolün tamamen topluluk tarafından yönetilmek üzere geçişine izin verecek. Oy sayısı, MXX tokenlerinin miktarıyla orantılı ve protokol hakkında karar vermek için kullanılabilecek. Merkezsiz bir yönetişim sürecine geçiş; yatırımcı çıkarlarını koruyacak, sistemik riski azaltacak ve Multiplier protokolünün uzun vadeli kullanımını artıracak.

Kullanımı hayli kolay olan Multiplier platformu, boştaki kripto varlıklarını optimize etmek isteyen HODLer’ları çekmeyi ve hasatlarını en üst düzeye çıkarmak için daha fazla yol arayan deneyimli yield çiftçilerini çekmeyi amaçlıyor.

Platform yasal çerçevelere azami önem veriyor

Multiplier, 2019 yılında düzenlenmiş finansal lisanslarla (SRO İsviçre VQF 10075 ve Hong Kong Para Kredi Verenler Lisansı 1702/2019) faaliyetlerine başladı ve Coinbase Custody ile JUMIO KYC/AML gibi saygın endüstri liderleriyle güçlü iş birlikleri kurdu.

Platform, yargı bölgelerinin yasal çerçevesi içinde faaliyet göstermeye ve düzenlemelere uymak için ilgili lisanslara sahip. Düzenleyici makamlar, topluluklar ve dünyanın önde gelen kurumları arasında güçlü ilişkiler kurmaya devam ediyorlar. Geleneksel finansın ölçeğini ve aşinalığını güvenli, gelişmiş ve basitleştirilmiş bir küresel finansal blok zinciri sistemine entegre ediyorlar.

Multiplier, 2019’dan beri merkezi kripto kredisi kuruluşundan kullanıcı geri bildirimleriyle DeFi protokolleri geliştiriyor ve protokolün kademeli olarak tümüyle topluluk ve paydaşlar tarafından yönetilmesine izin verecek olan topluluk oy haklarını veren MXX yönetim tokenlerini başlatıyor.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesine göz atabilir, Discord sunucusuna kayıt olabilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin