Bittrex Global, Türkiye pazarına açılıyor.
Bittrex Global, Türkiye pazarına açılıyor.

Bittrex Global, Türkiye pazarına girdi: Ödül programını kaçırmayın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bittrex Global tarafından yapılan açıklamaya göre borsa, Türkiye pazarına giriş yaptı. En yeni bilgileri almak için Bittrex’in Telegram grubuna davetlisiniz.

Bittrex Global hesabı nasıl açılır?

Bir Bittrex Global hesabı oluşturma ve doğrulama işlemi, yetkisiz erişimi önlemek ve Bittrex Global hesabınızı korumak için birden fazla güvenlik önlemi içerir. Lütfen sabırlı olun ve tüm talimatları dikkatli bir şekilde uygulayın.

1- Hesap kayıt işlemini başlatmak için şu adrese gidin: Kayıt ol

Uygun Hesap Türü düğmesini seçerek Kişisel veya Kurumsal hesap seçeneklerinden birini seçin.

Not:
Kurumsal seçimi sizi burada bulunan Bittrex Global Kurumsal Hesap başvuru süreci hakkında daha fazla bilgiye yönlendirecektir: https://bittrexglobal.zendesk.com/hc/en-us/articles/360009623960-Corporate-Account-Request

Hesabınızı şimdi oluşturun!

2- E-posta adresinizi E-posta adresi alanına girin. Bu aynı zamanda Bittrex Global kullanıcı adınız olacaktır.

3- Parola alanına bir parola girin. Parolalar en az 8 karakter uzunluğunda olmalıdır. Parola güvenliğini artırmak için, harfler ve simgeler dahil 12 veya daha fazla karakterden oluşan bir parola oluşturmanız önemle tavsiye edilir.

4- Hesap Oluştur’u tıklayın. Size bir doğrulama e-postası gönderilecektir. E-posta gelen kutunuza gidin ve e-posta adresinizi doğrulamak için e-postadaki “E-postayı Doğrula” bağlantısını tıklayın.

5- E-posta adresinizi başarıyla doğruladıktan sonra, Hizmet Şartlarını dikkatlice incelemeniz istenecektir. Bir Bittrex Global hesabına sahip olmak ve kullanmak için TÜM koşulları ve kısıtlamaları okuduğunuzda, anladığınızda ve kabul ettiğinizde Şartları Kabul Et tıklayın.

6- Ardından, Temel Profil Bilgilerinizi göndermeye yönlendirileceksiniz. LATIN (İngilizce) karakterli bir klavye kullanarak TÜM alanları doldurun. Diğer dillerdeki karakterler ve semboller işlenemez ve doğrulama işleminin başarısız olmasına neden olur.

Not: İsimler doğrudan kimliğinizden okunacak ve profilinize girilecektir.

Kimlik Doğrulama’ya geçmek için Devam’ı tıklayın. Tüm Bittrex Global hesapları devlet tarafından verilen kimlikle doğrulanmalıdır. Kimlik Doğrulama ile ilgili adım adım talimatlar için lütfen burayı tıklayın.

Bittrex Global topluluğuna katıldığınız için teşekkür ederiz!

Bittrex duyuru grubu: https://t.me/bittrexglobal_turkey_ANN

Bittrex sohbet grubu: https://t.me/BittrexGlobalTurkey

Bittrex Twitter: https://twitter.com/BittrexGlobal?s=20

Ayrıca küçük bir yarışma var. Daha fazla bilgi için Telegram grubuna göz atın ve KriptoLevent tarafından sunulan videoyu izleyin.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin