MARK.SPACE
MARK.SPACE

MARK.SPACE platform açılışını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha önce demolarını ve görsel üretim kitlerini piyasaya sunan, ayrıca 31 Aralık 2017’de token ön satışını tamamlayan MARK.SPACE, platformun açıldığını ve uygulamanın bir an önce başlatılacağını duyurdu.

MARK.SPACE, 23 Ocak 2018’de kapılarını ana satış süreci için tekrar halka açacak ve bu süreç 28 Şubat 2018’e kadar sürecek.

“Yalnızca resmi kanalları takip edin.”

MARK.SPACE‘in resmi web sitesi aracılığıyla yayımladığı yol haritasına göre önde olmasının yanı sıra şirketin dünya genelinde yoğun bir medya ilgisine maruz kalması, şirketin bu açıklamayı yapmasına sebep oldu. Şirket temsilcileri tüm katılımcılara, bilgi yayılmasını önlemek için yalnızca resmi kanalları takip etmesini öneriyor.

MARK.SPACE tokenleri büyük borsalarda yer bulacak

Ana satış sürecinin sona ermesinden iki hafta sonra MARK.SPACE tokenleri, aralarında Huobi ve COSS’in de bulunduğu büyük borsalarda listelenecek. Yani kullanıcılar, MRK tokenlerinin kilidini açarak platformdaki işlemler için veya uygun gördükleri şekilde kullanabilecek.

Peki nedir bu MARK.SPACE?

MARK.SPACE, herhangi bir tarayıcıda ve cihazda, ön kurulum veya kayıt olmadan 3D ve VR uyumlu web sitelerinin oluşturulması için yaratılmış açık kaynaklı bir platform. Kullanıcıların VR uyumlu web alanları oluşturmak için programlamanın temel özelliklerini dahi bile bilmesine gerek olmayan bu platformda VR kiti isteğe bağlı. HTML5 yoluyla geliştirme, herhangi bir üst düzey alan adını MARK.SPACE sanal evrenindeki herhangi bir alana bağlamaya izin veriyor.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin