Kava fiyatı, haftalık yüzde 50’yi geçen kazançla göz dolduruyor

Majör altcoin sınıfı bugün nasıl bir performans gösterdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, geçen hafta sonundan bu yana önemli bir toparlanma yaşadı. Bu da büyük kripto para birimlerini daha yüksek seviyelere itti. Şu an itibarıyla, küresel piyasa değeri düne göre %6,26 artarak 1,05 Trilyon $, toplam hacim ise %168 artışla 126,6 milyar dolar oldu.

Dogecoin (DOGE)

DOGE, token Çarşamba günü çok ayın en yüksek seviyesine geldi. Bugünkü seans sırasında, DOGE/USD 0.06868$’lık gün içi zirvesine yükseldi. Bu, 0.06062$’lık düşük bir seviyeden işlem görmesinin ardından geldi.

Dogecoin fiyatı son iki aydır konsolidasyon aşamasında. Bununla birlikte, kripto pazarındaki son toparlanmanın ortasında, majör altcoin 0,56 dolarlık destekten toparlandı. Yükselişin tersine dönmesi, fiyatları şu anki 0,67 $ seviyesine ulaşmak için %19,5 artırdı.

Cardano (ADA)

Bugünkü seansta dikkat çeken bir diğer majör altcoin Cardano oldu. Gününde olan altcoin %10’un üzerinde ralli yaptı. Salı günkü 0,3704 $’lık dip seviyesinin ardından, ADA/USD bugünün seansında 0,4142 $’a yükseldi. Hareket, Cardano’nun iki haftadaki en yüksek noktasına ulaştığını gördü ve boğalar görünüşte önemli bir direnç noktasını hedef aldı.

Grafiğe bakıldığında, yukarıda bahsedilen tavan, en son 10 Ekim’de vurulan 0,4325 dolar gibi görünüyor. Bu işarete doğru ilerlemeyi ümit eden boğalar, RSI kendi çatısına yaklaşırken muhalefetle karşılaşabilir.

Polkadot (DOT)

DOT kripto para fiyatı, 5.82$ destek seviyesinden yukarı yönlü bir dönüşle uzun süredir devam eden bir direnç trend çizgisinin etkisini artırarak bu hafta yükselişe geçti. 5.8 dolardan %12.6’lık sıçrama, 6.6 dolarlık genel direnç seviyesine ulaşmak için sağlam bir boğa saran mum çubuğu yaratıyor.

Solana(SOL)

Gün içi işlem hacmindeki ani artışla birlikte, SOL piyasa fiyatı, uzun süredir devam eden düzeltme aşamasını sona erdirmek için yükseldi. %16,4’lük yükseliş eğilimi, direnç trend çizgisini kırıyor ve 30 dolarlık psikolojik işareti geri alıyor. Bu nedenle, yatırımcılar mevcut piyasa fiyatından birden fazla satın alma fırsatı bulabilirler.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin