Burger King’in DOGE mesajı varlıkta etki yapabilecek mi?

Bitcoin ve Dogecoin birlikte yürüyor: Altında yatan neden…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında pozitif bir toparlanma yeniden oluştu. Fiyatlar haftanın ortasında kendini daha iyi gösteriyor. Öne çıkan varlıklar ise Bitcoin ve Dogecoin oldu. Ayrıca Ethereum ve majör altcoin’lerde de ilerleme dikkat çekiyor.

Asya seansı sırasında, Bitcoin fiyatı %4’ten fazla artarak 20.260 $’a kadar yükseldi. Buna karşılık, Ethereum son 24 saatte %10’dan fazla yükselerek 1.485 dolardan işlem görüyor. Şimdi ise fiyatlar hemen hemen aynı seviyelerinde hareket ediyor.

Bitcoin ve Dogecoin’in yükselişteki asıl sebebi

Küresel kripto para piyasası değeri önceki gün yaklaşık %5,5 artarak 980 milyar dolara ulaştı. Bitcoin ve Dogecoin, gibi majör varlıklar yükselişin ipini göğüsledi.

Genel kripto piyasası hacmi ise son 24 saatte %70’in üzerinde artarak 127 milyar dolara ulaştı. Aynı şekilde DeFi’nin toplam hacmi şu anda 3,66 milyar dolar ve toplam kripto piyasasının 24 saatlik hacminin %4’ünü oluşturuyor.

Piyasa değerine göre en büyük meme coin olan DOGE, çok ihtiyaç duyulan yükselişe sahip oldu. Yüzde 10’u geçen ralli, Dogecoin’i bir ayın en yüksek seviyesi olan 0.066 dolara geldi. Bitcoin ve Dogecoin’in yükselişi, Twitter’ın bir kripto cüzdanı çıkarma planlarının haberlerine bağlanıyor.

Twitter kripto cüzdan söylentileri

Salı günü, raporlar Twitter’ın web3 tabanlı bir kripto cüzdan ürünü başlatmaya çalıştığını öne sürdü. İddiaları gelmesi piyasayı hareketlendirdi. 

Twitter cüzdan prototipinin kripto para yatırma ve çekme işlemlerini destekleyeceğini öne sürdü. Ancak Twitter bu konuda henüz resmi bir açıklama yapmadı. Bu, Elon Musk’ın şirketi potansiyel olarak devralmasıyla paralellik gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin