Uzun süre sonra kripto piyasa değeri 1 trilyon doları aştı…

Uzun süre sonra kripto piyasa değeri 1 trilyon doları aştı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eylül ayından bu yana bir türlü istenilen azmi gösteremeyen kripto piyasası, Ekim’in sonlarında küllerinden yeniden doğdu. Aylık kapanış yaklaşırken, kripto piyasa değeri psikolojik sınırı yeniden aştı.

Uzun süredir 20 bin doların altında kalan piyasanın lideri Bitcoin, dün itibarıyla büyük bir hareketlenme yaşadı. Bu hareketlenme haftanın ortasına da taştı. Çarşamba günü 21.000 dolar bölgesi bile kırıldı.

Bitcoin’in büyük değer kazanması Ethereum ve diğer varlıkları da harekete geçirdi. Bu da uzun süre sonra 1 trilyon dolarlık kripto piyasa değerinin gelmesini sağladı.

Son 7 günde kripto piyasa değeri
Son 7 günde kripto piyasa değeri

Bitcoin uçtu, kripto piyasa değeri kendine geldi

Son birkaç günün birincil kripto para birimi için oldukça sakin ve durgun olduğunu söylemek güvenli. Varlık, geçen haftanın çoğunu 19.000$ ile 20.000$ arasında dar bir aralıkta işlem yapmıştı.

Tek dikkate değer dalgalanma, çalışma haftasının sonunda 18.600 dolara düştüğünde geldi. Ancak, hafta sonu düşük işlem hacimlerinde toparlandı ve 19.000$’da sakin kalabildi.

Pazartesi ve Salı o kadar da farklı değildi ama manzara nihayet dün gece geç saatlerde değişmeye başladı. BTC, yaklaşık 20 gün içinde ilk kez 20.000 dolara sıçradı ve 100 milyon doların üzerinde tasfiye bıraktı.

Altcoin piyasası da hareketli

Kripto piyasa değerine bir katkıda altcoinler tarafından geldi. En çok çıkan ise majör altcoinler oldu. Piyasa değerine göre ilk 10 ve ilk 50 içinde yer alan kripto para birimleri kendilerini gösterdi.

Ethereum, uzun zamandır beklenen Merge gerçekleştiğinden beri en zayıf performans gösterenler arasında yer almıştı. Satışlar 1.300 doların bile altına göndermişti. Fakat şimdi yeniden 1.500 doları gördü.

Kripto piyasa değerine göre Binance Coin, Ripple, MATIC, Shiba Inu ve Avalanche da yeşilde iyi durumda kalabildi.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin