LaneAxis
LaneAxis

Taşımacılık endüstrisi de Blockchain’e emanet: LaneAxis ön satışında indirim fırsatını kaçırmayın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Taşımacılık endüstrisini Blockchain ile entegre ederek muazzam bir uyum yakalayan LaneAxis ön satış sürecine devam ediyor. İndirim şansını kaçırmayın!

Yediğiniz gıdaların güvenle tüketilebilir olduğundan kim emin olmak istemez ki? Lakin bunu garanti etmek sanıldığı kadar kolay olmuyor.

Mutfağınızda yahut restoran masanızda yediğiniz yiyeceklerin yolu, bir noktada kamyonlardan geçer.  Özellikle bozulabilir gıdaların kamyonlarla taşınması küresel gıda tedarik zinciri sürecinde en kritik ve karmaşık aşamadır.

Bir noktada yemek odanızda veya restoran masanızda biten yiyecekler bir kamyonda teslim edilir. Gıda ürünlerinin kamyonla, özellikle bozulabilir gıdalarla taşınması, küresel gıda tedarik zinciri sürecinde en kritik ve karmaşık aşamadır. Denetim takibi zinciri, gerçek zamanlı izleme görünürlüğü, belge bütünlüğü ve gıda kalite güvencesi, küresel gıda tedarik zincirini hala olumsuz yönde etkileyen en büyük zorluklardan sadece birkaçıdır.

Chipotle’nin yaşadığı sıkıntıları Blockchain ile artık hiçbir şirket yaşamayacak

Restoran zinciri Chipotle bunu zor yoldan öğrenen şirketlerden.

2015 yılında, düzinelerce restorandaki E. Coli virüs salgını nedeniyle 50’den fazla insan hastalığa yakalandı. Chipotle’nin gıda tedarik modelinin dağınık yapısı, malzemelerin kökenini hızlı bir şekilde takip etmeyi neredeyse imkansız hale getirerek salgını zamanında durdurmasını engelledi. Nihayetinde, salgının kaynağını izlemek haftalar sürdü. Chipotle’ın hisse fiyatı hızla, %42 oranında düştü.

LaneAxis tarafından geliştirilen gibi bir Blockchain platformu, ortaya çıktıktan hemen sonra, birkaç dakika içinde potansiyel salgınları durdurulabilir.

Gıda tedarik zinciri Blockchain ile çağ atlıyor

Şirketler ve tedarikçiler, LaneAxis platformu gibi Blockchain teknolojisini gıda tedarik zinciri yönetimine uygulayarak, bir gıda ürününün yetiştirildiği, işlendiği, depolandığı ve denetlendiği yerlerde kesinliği doğrulayabilir. Gıda ürünü bir partiden diğerine transfer edildiğinde, eylem Blockchain’e kaydedilir ve bir sonraki tarafa teslim alma, ürün yeri, tarih, miktar ve teslimat kanıtı gibi kritik bilgileri iletir.

Bu verilerin tamamı, Blockchain’in değişmez defterinde saklanacak ve tüm tarafların izleyebilmeleri sağlanacak. Dağıtık defterin merkezi olmayan yapısı, herhangi birinin verileri manipüle etmesini imkansız kılacakk.

Chipotle, kriz seviyesindeki tedarik zinciri sorunlarının çözümü söz konusu olduğunda kesinlikle yalnız değil. Dünya Sağlık Örgütü (WHO), dünya genelinde 400.000’den fazla insanın mikroplu gıdalardan öldüğünü tahmin ediyor.

Platform, pilot programlarla adından söz ettiriyor

LaneAxis, şimdilerde çözümü hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen Amerika’nın en büyük market zincirlerinden bazılarıyla pilot programlar yürütüyor. LaneAxis Blockchain, küresel gıda tedarik zinciri de dahil olmak üzere birçok endüstride lojistik kontrol ve otomasyon için dönüştürücü sonuçlar elde etmeyi amaçlıyor.

LaneAxis platformu, göndericilerin tüm tedarik zinciri boyunca işlem yapmasını, yönetmesini ve takip etmesini ve tüm süreçleri dijital ortama aktarmasını mümkün kılıyor. Envanter yönetimini önemli ölçüde artırması ve tüm kanallarda zaman ve para tasarrufu sağlaması bekleniyor.

“Blockchain sektöre kesinlikle tamamen girecek. Asıl soru: Ne zaman?”

Chain Business Insights tarafından yapılan yeni bir çalışma, küresel gıda tedarik zincirini daha iyi bir hale getirmek için Blockchain tabanlı uygulamaların muazzam potansiyelini ortaya çıkardı. Araştırmanın en çarpıcı ifadesi “Blockchain’in gıda sektöründe uygulanıp uygulanmayacağı değil, ne zaman uygulanacağı muamma.”

AXIS tokenlerinin halka açık ön satışı şu anda devam ediyor ve erken katılımcılar için indirim fırsatı sürüyor. Ana satış süreci ise Eylül 2018’de başlayacak.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

LaneAxis

Web SitesiWhitepaperTeknik Whitepaper

TelegramTwitterFacebookYouTube – MediumBitcointalk

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin