featured
Papusha Rocket Technologies, ICO'ya başladı.

Kripto para sektörü uzay teknolojisiyle bütünleşiyor: Papusha ICO’su resmi olarak başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha önce sayfalarımıza taşıdığımız Papusha Rocket Technology, ön satış sürecini başarıyla tamamladı ve bugün ana satış sürecini başlatıyor! İlk 10 gün yatırımcıları büyük fırsatlar bekliyor. Kaçırmayın!

Papusha Rocket Technology projesi, Blockchain ve teknoloji meraklıları arasında büyük ses getirdi. Proje ayrıca yatırımcıların ve dünyanın her yerinden kripto para dünyasının da dikkatini çekti.

Projenin benzersiz fikri, oldukça zarif ve basit: Ünlü Sovyet ve Rus bilim adamı Anatoly Papusha tarafından geliştirilen ve PRT-1 olarak adlandırılan yenilikçi kurulum, daha önce hayal edilemez olanı yapma yeteneğine sahip. Pratik olarak kullanılmayan petrol üretimini yüksek toksik atıklara dönüştüren bir kurulumdan söz ediyoruz.

Papusha Rocket Technologies, ICO'ya başladı.
Papusha Rocket Technologies, ICO’ya başladı.

Hem doğayı koruyun, hem para kazanın

Gezegenin her sakini sadece bu küresel çevre projesinde yer almakla kalmaz, aynı zamanda önemli bir kazanç elde eder.

Bugün, proje ekibi ön satışı tamamladıklarını ve artık resmi satışa başladıklarını duyurdu. Artık, Blockchain, ekoloji ve uzay teknolojilerinin geleceği ile ilgilenen herkes, projenin yatırımcısı olabilir çünkü Papusha Rocket Technology, her insanın çevreye yardım ederek para kazanmasına olanak tanıyor.

Bugün başlayan satış süreci 22 Ekim’e dek sürecek.

Projenin kilometre taşları ve başarıları

Dünyada hiçbir benzeri olmayan bu teknolojinin dünya çapında dağıtımı için Papusha Rocket Technology ICO başlatıldı. Bir ICO yürütülmesi, projenin finansmanını ve geliştirilmesini güvence altına almak için en şeffaf ve dürüst bir yoldur. Bu amaçla, ekip projeye yatırım birimi olarak kullanılacak olan PRT tokenini çıkardı. Çünkü ICO formatı, teknolojinin dünya çapında yaygın olarak dağıtılmasını sağlarken yaratıcısının münhasır gelişim haklarını korumasına olanak tanıyor.

Anatoly Papusha:

Anatoly Papusha
Anatoly Papusha

ICO formatının ve proje tokeninin merkezi olmayan bir şekilde sahiplenilmesinin, modern ekoloji ve enerji sorunlarının en hızlı ve kaliteli çözümüne olanak sağlayacağına inanıyorum.

Bunların içi boş kelimeler olmadığını belirtmekte fayda var. Sorunun ne kadar derinlemesine araştırıldığını anlamak için teknolojinin geliştirilmesinde seçkin bilim adamlarının yer aldığını görmek yeterlidir.

Bilim insanları umut pazarlamıyor, plan yapıyor.

Projenin son dönemde gerçekleştirdiği faaliyetlere genel bir bakış

Projede yer alan pazarlama faaliyetleri ve yatırımlar geleneksel olarak ikiye ayrıldı.

Ön satış sırasında tüm ekip tanınabilirlik, proje sunumları ve ilgili kitlenin genişletilmesi üzerinde çalıştı. Aynı zamanda büyük yatırımcılarla bir dizi önemli toplantı ve görüşmeler yapıldı, ana ekip üyeleri Vietnam’a iş gezisi yaptı ve projeyi Blockchain topluluğunun ilgili üyelerine sundu.

Papusha Rocket Technologies projesinin Asya bölgesindeki yatırımcılar arasında gerçek bir zahire neden olduğu ve ekibin güveni tam anlamıyla değerlendirdiği görülüyor. Yatırımcılar ve fonlarla, sadece projedeki finansal yatırımlarla değil, aynı zamanda teknolojinin ve gelişmiş tesislerin uyarlanmasıyla da ilgilenen çok sayıda müzakereyle sonuçlandı.

Papusha Rocket Technology satış detayları

  • Satış tarihleri: 22 Ağustos – 22 Ekim 2018
  • Toplam token emisyonu: 100.000.000 PRT (Satış esnasında bu tutarın %75’i kullanılabilir olacak.)
  • Hard cap: 13.500 ETH
  • Satış boyunca token tutarı: 1 ETH = 5000 PRT (Sadece ilk 10 gün!)
  • Minimum satış tutarı: 100 PRT

Yatırımcı olmak için PRT ICO web sitesini ziyaret ederek hemen bir hesap oluşturabilirsiniz.

Proje beklentileri

Anatoly Papusha önderliğinde, uzay teknolojisi, kimya, ekonomi ve ekoloji alanında önde gelen Rus bilim adamları ve akademisyenler bir araya geldi. Bunun yanı sıra, başarılı bir proje geliştirmek için onlarca deneyimli pazarlama ve Blockchain uzmanı birlikte çalışıyor.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Proje ekibi, Papusha Rocket Technologies’in yaygın tanıtımının, merkezi olmayan ekonomide ve ekoloji biliminde yeni bir dönüm noktası olacağına inanıyor.

 

Papusha Rocket Technologies

Web SitesiWhite PaperTechnical Paper

TwitterFacebookTelegramGitHubYouTubeInstagramMediumBitcointalkSteemit

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin