featured
Iqeon

IQeon platformu, oyun endüstrisine yaklaşım şeklimizi değiştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IQeon merkezi olmayan bir oyun PvP platformudur. Bu ekosistem, Ethereum blok zincirine dayanıyor ve kullanıcılara, motive edici uygulamalar vb. Akıllı yarışmalara dayanan çeşitli oyun, uygulama alanları getiriyor. IQeon‘un kullandığı devrimci yaklaşım oyuncularına oyun oynamaları için gerçek para kazanma fırsatı sunuyor ve entelektüel beceriler yüzünden aldıkları puanı.

Sistem nasıl çalışır?

Iqeon
  1. Oyuncular platformda sağlanan oyunları oynarken gösterdikleri puanlar ve sonuçlar için para alırlar. Alınan para, platformun yerel para birimini temsil ediyor. Bu varlıklar doğrudan kullanıcının Kişisel Hesabına geçer ve IQN’ye geçirilebilir. Daha sonra, oyuncu bu paranın bir kısmını platforma yerleştirilen başka oyunlarda kullanmak istiyorsa, IQN başka bir oyunun para birimiyle değiştirilir.
  2. Oyuncu IQN’yi diğer kripto para birimlerine dönüştürmek istiyor ise, platform çevrimiçi alım-satım pazarlarında bunu yapma fırsatı verir.
  3. Proje geliştirici ekibi, kazanılan paranın Mastercard işlevselliği aracılığıyla fiat’a (klasik para birimleri) aktarılmasına aktif olarak çalışmaktadır.
    Kullanılan teknolojiler, platform kullanıcılarına sunulan kripto tabloların güvenliğini ve korunmasını güvence altına alıyor. İşlemler anonim ve anlık. Oyuncuların PvP bahislerine katılması durumunda, kazanan kişiye otomatik ödeme Akıllı Sözleşme teknolojisi ile garanti edilir. Geliştirici ekip işbirliği için mobil ve masaüstü oyun geliştiricilerini ağırlıyor.

Platformun kalkınma şirketlerine sağladığı yararlar:
1. Platformun esnekliği ve ölçeklenebilirliği, geliştirme maliyetini önemli ölçüde düşürür.
2. IQeon platformu tarafından sunulan açık API, geliştiricilerin ürünlerini IQeon platformunun ekosistemine kolayca entegre etmelerini sağlar.
3. Proje, IQN kripto parasına dayalı bir ödeme sisteminin uygulanması için komple altyapıyı sunar.
4. Platform sadakat programını sunar ve geliştirme şirketlerinin ürünlerine ek bir izleyici çeker.
IQeon, Beta sürümü aktif olarak test edildiği ve oyuncuların yakın gelecekte kullanabilecekleri için yatırımlar için çekici bir nesne. Platformun API ve SDK’sı, oyun geliştirme şirketlerine açık olacak ve bir oyun pazarına girmesini kolaylaştıracaktır.

IQeon projesi, 16 Aralık’ta başlayan ve 30 Aralık 2017 tarihine kadar süren ICO öncesi etkinliğini sürdürüyor. Bu yeni yatırıma fırsat vermeyi kaçırmayın.

Minimum katılım ücreti 3 ETH ve 1 ETH 700 IQN’dir.

Erken token satışlarında büyük indirim sağlanır.

Lütfen, resmi web sitesinde proje hakkında daha fazla bilgi edinin, teknik raporu okuyun ve projeyi sosyal paylaşım kanalları vasıtasıyla takip edin.

Tartu mnt 83-205, Tallinn, Estonya, Harju maakond, 10115

[email protected]

[email protected]

https://iqeon.io

IQeon tanıtım videosu: youtube


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin