featured
Denim - Datecoin ICO

Arkadaşlık uygulaması Denim’im ICO’su DateCoin, 18 günde 600 bin dolar topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Var olan Denim uygulamasının geliştirilmesiyle, Dünyanın ilk Blockchain tabanlı arkadaşlık uygulaması haline dönüşen DateCoin, ön satış sürecinde yalnızca 18 günde 600 bin dolar değerinde yatırım aldı. Projenin amacı, eşleşen kullanıcıların hızlı aranması ve başarılı bir şekilde karşılanması için fırsat sunan akıllı bir buluşma uygulaması oluşturmaktır.

DateCoin projesinin ön satışı

Hali hazırda akıllı algoritmalar üzerinde çalışan başarılı arkadaşlık uygulaması Denim, Blockchain

DateCoin
Denim 

tabanlı DateCoin ICO projesi için 29 Kasım 2017’de ön satışa çıktı. Proje, henüz ön satışının ( pre sale) ilk 18 günde, 877 Ethereum yani bu günün kuru ile 600 bin doların üzerinde yatırım aldı.

DateCoin hangi problemi çözüyor?

Günümüzde var olan arkadaşlık uygulamaları kullanıcı bulmakta etkisiz kalıyor. Birçoğunda ise kullanıcılar düşük kaliteli, var olmayan profiller (fake), işe yaramayan filitreleme algoritmaları, gizli ya da süpriz ödemeler ve sahtekarlıklarla karşı karşıya kalınabiliyor. Geliştirme projesi DateCoin, kullanıcılarına yüz tanıma teknolojisine dayalı, hızlı ve kaliteli bir arkadaş seçimi sağlayacak. Otomatik entelektüel doğrulama, gerçek fotoğraflarıyla kullanıcıların yalnızca gerçek profillerinin varlığı ile hizmet sağlayacaktır. Yazışmaları şifreleme özelliği sayesinde kullanıcılar, veri saklama alanının gizliliği ve güvenliğinden emin olabilirler. Proje dahilinde sadece gerekli servislerin ödenmesi beklenmektedir – gizli ücret alınmamaktadır.

Neden ICO?

DateCoin projesinin amacı – sadece yeni bir arkadaşlık hizmeti oluşturmak değil, esasen genel olarak arkadaşlık siteleri alanını değiştirmektir. ICO’nun başlatılması ve tokenler DateCoin’in (DTC) satılması, şirketin projeyi verimli bir şekilde geliştirmesine, gelişimini finanse etmek ve ürünün uluslararası pazara tanıtmasını sağlayacaktır. DTC token sahiplerine, hizmetin ayrıcalıklı kullanım koşulları ve geri alım olasılığı sağlanacaktır.

DTC tokenlerin satın alınması, hizmetin özel kullanım koşullarına erişmenizi sağlar ve dünyanın her yerinden en iyi arkadaşları karşılama fırsatı sağlar. Tokenleri, projenin para birimi cinsinden gösterildiği gibi, proje dahilinde uygun koşullarla hizmet satın almak için kullanılabilir. Yalnızca tokenlerin sınırsız kullanımı, benzersiz hediye, özel bireysel bildirim ve tasarımın statü unsurlarına erişimi olacak. Tokenlerin bir kısmı, ikincil piyasada, indirimler ve tercihli koşullarla ilgilenen DateCoin hizmetinin kullanıcılarına her zaman satılabilir.

“Geri alım sistemi” nedir?

DTC token – son derece likit bir simgedir; talep, DateCoin’inin yanı sıra hizmet kullanıcıları tarafından da desteklenecektir. Geri alma sisteminin geliştirilmiş projesine göre, DateCoin, her ay gelirlerinin% 20’si kadar token’i rehin tutacaktır. Bu, dolaşımdaki tokenlerin sayısını sorunsuz bir şekilde azaltacak ve değerlerini artıracaktır. Rehin tutma, akıllı sözleşme temelinde yürütülecektir.

Temel olarak yeni bir buluşma servisinin oluşturulması:
Arkadaşlığın derin bir analizi, bugün dünyanın dört bir yanındaki çevrimiçi hizmet kullanıcılarının, çoğunlukla cep telefonunu kullanarak ağ yardımı ile gerçek hayatta kalmayı tercih ettiğini gösteriyor. Devam eden teknik ilerleme ve evrensel sayısallaştırma, yalnızca arkadaşlık alanına ilgi seviyesini arttırır. Her gün bir kullanıcı daha seçici hale gelir ve arama yürütme araçlarını talep eder; bu nedenle çevrimiçi arkadaşlık servislerinin çalışmalarını iyileştirmek ve kaliteli hizmetler sunmak umut verici bir büyüme ve etkili para kazanma alanına girmenizi sağlar.

Projenin token satışı 28 Aralıkta sona eriyor.

Detaylı bilgi ve Token satışı için:

Web site: datecoin.io

Facebook: @datecoin

Twitter: @Date_coin

Telegram: t.me/datecoin


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin