iOlite
iOlite

iOlite akıllı sözleşmelere yeni bir yaklaşım getirmeye hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain uygulamalarını değerli kılmak ve tekrar kullanılabilir hale getirmek isteyen iOlite platformu, aynı zamanda akıllı sözleşmelere de yeni bir yaklaşım kazandırıyor.

Blockchain teknolojisi, finansal hizmetler dışındaki sektörlere de damgasını vurmaya devam ediyor. Merkezi olmayan çözümlere vurgu yapan Blockchain topluluğu, işlerini geliştirmek için hangi Blockchain teknolojisinden yararlanabileceği hususunda deyim yerindeyse düşünce sınırlarını zorlamayı sürdürüyor.

Bahsi geçen durum, akıllı sözleşme ve merkezsiz aplikasyon alanında faaliyet gösteren iOlite organizasyonunu da içeriyor. Proje, yenilikçi iOlite platformunun oluşturulmasıyla yakın gelecekte akıllı sözleşme adopsiyonunu yeniden tanımlamak ve sektörde devrim yaratmak istiyor.

Hedef, yeniden kullanılabilen Blockchain geliştirmek

iOlite, herhangi bir ana dil (İngilizce, Korece, Rusça,… ) ya da tercih edilen herhangi bir programlama dili (C ++, Java, Python, C, JavaScript,…) gibi girdiler kullanmaya izin vererek akıllı sözleşmeler oluşturma yöntemimizi yeniden tanımlamak istiyor.

iOlite Vakfı’nın hedefi; yaratıcı bilim adamları, programcılar ve bireyler tarafından yeni ve heyecan verici uygulamalar geliştirmek için yeniden kullanılabilen ve bilgi birikimini kullanarak yeni nesil bir Blockchain geliştirmek. Platformun bir diğer faydası, katılımcıların token kazanabileceği bir şekilde halihazırda oluşturulmuş yapıların yeniden kullanılabilmesi.

iOlite güçlü bir ekibe sahip

Ekibin Hızlı Adaptasyon Motoru (FAE) ve Blockchain bilgisi, çeşitli endüstriler için muazzam bir potansiyele sahip.

Dil, iOlite FAE’ye her ne zaman Python veya HTML gibi kodlama dilleri olarak veya sözlü (İngilizce, Korece, Rusça) olarak girildiyse, bunu bir metin girdisine dönüştürür. Bu metin girdisi otomatik olarak akıllı bir sözleşmeye dönüştürülür veya iOlite ekosistemindeki bir geliştirici tarafından geliştirilir; daha sonra isteğe bağlı olarak yeniden kullanıma sunulur.

iOlite: FAE nasıl işliyor?
iOlite: FAE nasıl işliyor?

FAE bir yapay zeka değil! Peki sistem nasıl işliyor?

FAE’nin bir yapay zeka değil, öğrenme mekanizmasını ve iOlit’in bilgi tabanını yöneten bir makine olduğunu anlamak önemli.

Makine, giriş metnini değerlendirir, bilinmeyen yapıyı yayınlar, iOlite ekosistem uzmanları tarafından sunulan başarılı metin çözümlerini kabul eder ve depolar. Başka bir deyişle, FAE, sadece yazarlardan gerekenleri öğrenen mekanizmadır.

iOlite ekosistemi, 2018’in en heyecan verici Blockchain gelişmelerinden birini temsil eden bir dizi gelişmiş çözüm bileşenine dayanıyor. Bugüne kadar Blockchain projelerinde genellikle bir çeşit akıllı sözleşme kullanıldı ve yaygın olarak ICO’larda değerlendirildi.

Ne yazık ki akıllı sözleşme uygulamaları bugüne kadar, ana akım geliştiriciler, mühendisler ve Blockchain uzmanları arasındaki etkili iletişimi önemli ölçüde önleyen çeşitli zorluklardan çok çekti. iOlite bu açığı, bu teknik üzerinde büyük ölçüde geliştirerek, akıllı sözleşme yeteneklerini ve araçlarını geliştirmek ve genişletmek için kitleye dayalı girişimler oluşturmak adına token oluşturma etkinliğinden (TGE) yararlanarak köprü kuracaktır.

iOlite CEO’su Alfred Shamir, şu açıklamayı yaptı:

Mevcut ortamda, hem akıllı sözleşmelerin hem de Blockchain teknolojisinin çok sınırlı bir kullanımı var ve engellerin hala aşılması gerekiyor. Ana akım iş dünyası bu teknolojiyi özel çabalar ve yüksek maliyetler olmadan kullanamazsa, alanın dolandırıcılara ve spekülatörlere bırakılacağından endişe duyuyorum. Bu, potansiyeli harcamak olurdu. Endüstri ve şirketlerdeki operasyonel verimliliği önemli ölçüde iyileştirmek için kaçırılmış bir fırsat olacaktır.

iOlite’nin spesifik odak noktası, Blockchain uygulamalarını değerli ve tekrar kullanılabilir hale getirmek. Bilgi birikimi, ancak zaman içinde daha büyük bir akıllı sözleşme benimsemeye yol açan, pozitif bir sarmalda kazanç anlamına gelir. FAE ve ilgili topluluk sadece akıllı sözleşmeler yazmak için farklı dillerden kolay erişim sağlamakla kalmaz, aynı zamanda en iyi uygulama kelime dağarcığı havuzunu ve doğallaştırılmış arayüzler için optimize edilmiş çözümler oluşturur.

Platformun amacı nedir?

Sonuç olarak, iOlite programcıların ve programcı olmayanların akıllı sözleşmeler yazmasını sağlamaya çalışırken, mühendislerin mevcut geliştirme ortamlarında gelişmiş iOlite eklenti çözümlerini kullanmaya devam etmelerini sağlıyor. Amaç budur. Herkes, kendileri tarafından bilinen en basit veya en bilinen yöntemi kullanarak akıllı sözleşmeler yapar.

Token satışı detayları

Projenin gelişimine destek vermek isterseniz iOlite’in 20 Mart 2017 tarihinde başlatacağı ön satış etkinliğine siz de dahil olabilirsiniz. 27 Mart’a kadar sürecek bu etkinliğin ardından TGE 14 Nisan 2018’e kadar devam edecek. 1 milyar iLT token piyasaya çıkacak ve 650 milyon iLT token satılacak.

Tahsis edilen toplam tokenlerin %35’i, halka açık TGE’de satışa sunulacak. iOlite, 1 milyon dolarlık soft cap ve 12,5 milyon dolarlık hard cap’e ulaşmayı umuyor. Detaylı bilgi için projenin whitepaper ve one pager dokümanlarını inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi için projenin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin