Mingo, gücünü ICOBox ile birleştirdi.
Mingo, gücünü ICOBox ile birleştirdi.

İrlandalı kuruluş Mingo da ICO sürecinde gücünü ICOBox ile birleştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birden fazla mesajlaşma servisini birleştiren ilk çok mesajlı platform olan Mingo, ICO sürecinde ICOBox ile birlikte çalışacağını duyurdu.

Mesajlaşma, cüzdan ve gaming bir arada

İrlanda menşeli Mingo projesi, MingoChat platformundan ve MingoWallet’tan oluşuyor. bu da kripto para birimlerine eGaming’in eklenmesiyle kullanıcılara aktarmayı kolaylaştırıyor.

Kuruluşun temel ürünü olan MingoChat, tüm messenger kişilerinizi tek bir yerde senkronize eden ücretsiz bir çok kanallı mesajlaşma platformudur. Çeşitli konuşmaları bulma ve sürdürme konusunu çözen uygulama, bunları gerçek zamanlı çapraz platform bağlantısı için basitleştirir.

Mingo, MingoChat ile tüm sohbetlerinizi bir araya getiriyor

MingoChat, ileti dizilerinizi iletişim yoluyla düzenleyerek tüm sohbetlerinizi tek bir sohbette birleştirir. Bu, ileti dizisine devam etmek için başka uygulamaya geçiş yapılmaması anlamına gelir. Bu benzeri görülmemiş toplama, Mingo’yu çoklu messenger kullanıcıları için “go-to-app” yapacak.

MingoChat halihazırda Facebook Messenger, Twitter, Discord, Skype, Steam ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok kanalı destekliyor. Gelecek hedefli kanallar arasında WhatsApp, Telegram, WeChat, Instagram, Line, Renren ve LinkedIn bulunuyor.

Mingo’nun ullanımı kolay arayüzü, kullanıcıların ana uygulamada Mingo platformuna yavaş yavaş girdiği için değer bulmasını sağlar.

Mingo yol haritası
Mingo yol haritası

MingoWallet, MingoCoin’leri depolamak için kullanılacak

Yerleşik MingoWallet uygulaması, MingoCoin’leri depolamak için kullanılacak. Bu yeni kripto para cüzdanı, kullanıcılar arasında kripto para birimini basit bir prosedürle aktarmayı sağlayacak. Mingo, rehberli ve ödül odaklı bir deneyimdir. Prosedüre göre kullanıcılar, kripto paranın temellerine daha aşina hale geldikçe, daha fazla özellik açılacaktır. Mingo net bir plan ve genel nüfusa ulaşma yeteneği ile ilk uygulama olmayı hedefliyor.

Buna ek olarak, cüzdan inter-ledger protokolüyle çaprak kripto para işlemi fonksiyonuna sahip olacak. Lightning ve Plasma ağları aracılığıyla daha düşük işlem ücretleri ile yakın anlık işlemlere sahip olacak.

MingoCoin bir utility tokendir. Mingo platformu, platformdaki mal ve hizmetlerin ödemesini yapmak gibi çeşitli kullanım şekilleri sunacak ve kullanıcılar birbirlerine ödeme yaptıkları zaman daha düşük işlem ücretleri getirmeyi amaçlamaktadır. MingoCoin standart bir ERC-20 Ethereum tokenidir.

Oyunlaştırma kavramının temelde olduğu farklı bir deneyim sizi bekliyor

MingoCoin’in kalbinde oyunlaştırma kavramı var. Kullanılabilir ilk eklenti, kullanıcıların beceri tabanlı oyunlarda tokenler kazanmak için birbirlerine meydan okuyabilecekleri eSpor platformu olan MingoPlay. Oyunlardan ticari ve hayır kurumlarına kadar her şey dahil olmak üzere diğer eklentiler için olanaklar sınırsızdır. Trigger-Action-Benefit’in davranışsal bilim ilkesi üzerine inşa edilen Mingo, kullanıcıları basitleştirilmiş, oyunlaştırılmış bir arayüzle kripto para dünyasına getirecektir.

Mingo: Ready, Learn, Go!
Mingo: Ready, Learn, Go!

ICOBox ile gerçekleştirdikleri işbirliği ile alakalı konuşan Mingo kurucu ortağı ve CEO’su Joe Arthur, şu sözleri söyledi:

Mingo platformu karmaşık bir mesajlaşma ortamı için çok güçlü bir çözümdür. Halihazırda yedi adet messenger kanalımız var ve başarılı bir ICO’yu dört gözle bekliyoruz, böylece platformu tüm mevcut kanalları da kapsayacak şekilde geliştirebiliriz. Bu yüzden ICOBox’la bir araya geldik, çünkü platformumuzu daha geniş bir topluluğa taşıyacak ve ICO’muza hazırlanırken pazarlama stratejimizin ince ayarını yapabilecekler.

ICOBox kurucu ortağı Mike Raitsyn ise şunları söyledi:

Oyun unsurunu ekleyerek Mingo’nun kripto para birimlerine yeni bir yaklaşım getirdiğini biliyoruz. Bunu messenger ve rehber konsolidasyon platformu ile bir araya getirmek… Mingo benzersiz bir şey sunuyor. Yeni ICO’lar başladığında sağlam ve yetenekli bir PR kampanyası şarttır. Mingo’ya hizmetlerimizi sunmayı dört gözle bekliyoruz.

Detaylı bilgi için projenin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin