Avrupa Birliği'nden flaş stabilcoin çağrısı: “Durdurun!”
Avrupa Birliği kendi dijital para birimini çıkarabilir

Avrupa Birliği ICO’ları crowdfunding olarak tanımlamaya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avrupa Parlamentosu’nun ekonomik ve parasal politikadan sorumlu yönetim organı olan Avrupa Parlamentosu Ekonomik ve Parasal İşler Komitesi’nin bir üyesi olan Ashley Fox, crowdfunding faaliyetlerini düzenleyen ve aynı zamanda ICO’ları da bu gruba ekleyen bir rapor yayımladı.

ICO’lar ve crowdfunding yapısal olarak olarak örtüşüyor

Fox, AB’nin diğer şubelerinden yeni fon toplama yöntemleri içeren bir yönetmelik oluşturmak için gelen isteklere yanıt olarak önerilen yasaya yan taslak raporu yayınlamış gibi görünüyor. Fox’un analizi ve önerilen düzenleyici kararlar raporun belirttiği gibi ICO’ların düzenlenmemiş bir alanda faaliyet göstermesi ve tüketicilerin hileli faaliyetlerden dolayı risk altında olmaları gerçeğini ele alıyor.

Kripto girişimleri ve ilgili taraflar, önerilen düzenlemelere şüpheyle yaklaşırken, rapora göre önerilen herhangi bir mevzuat teknolojik yeniliklere ve kripto projeleri için sermaye artırımına açık bir şekilde müdahale etmeye değil, teknik yenilikler için mükemmel bir fon akışı olan standartların korunması ve uygulanmasına yönelik bir adım olacak.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

İtalya’ya göre Avrupa Birliği kripto paralar ile tasarruf yapabilir

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin