featured
icobox icos

ICOBox, Yeni ICOS projelerinin token alım satımını başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICO’larını (Erken token satışı) ICOS programı ile gerçekleştiren ilk üç projenin tokenleri, ICOS tokenlerinde değişim amaçlı sunulmaya başladı. Program ICOS token sahiplerinin, oylarıyla kendileri tarafından seçilen yeni projelerin tokenleri için token değiştirerek yenilikçi mallara ve hizmetlere erişebilmelerinin bir yolu olarak sunuluyor. Bir ICOS token’in değişim değeri 0.04 BTC’de sabitlenir.

Yeni projelerin tokenlerinin ilk basımı, ICO’larının ilerlemesiyle birlikte sunulacak: satış öncesi % 10, kamu satışının başında% 10, satışın tamamlanmasından% 30, satışın bitiminde% 25, ​​bir ay sonra% 25 satışın tamamlanması ve satışın tamamlanmasından iki ay sonra% 25 olarak gerçekleşti. Her bir yeni gösterge payının sağlanmasından sonraki ilk 24 saatte, tokenler, alınan alım-satım taleplerinin sayısıyla orantılı olarak dağıtılacaktır. Bundan sonra, ilk gelene dağıtılacaktır.

ICOS token değişim düzenlemesi üç proje ile açılıyor. Onların arasında Ninja – akıllı sözleşmeler kullanarak çevrimiçi bir platform aracılığıyla öğretmenlerin ve öğrencilerin etkileşimine dayalı küresel bir merkezi olmayan öğrenme ekosistemi. Öğrenciler herhangi bir konuda hızlı ve kolay bir şekilde öğretmen bulabilir ve çevrimiçi dersleri herhangi bir zamanda ve herhangi bir yerde alabilir. Projenin NTOK tokenleri, dersleri ödemek ve Ntok.io ortakları tarafından ilave eğitim içeriği ve ekipmanı satın almak için kullanılır. Daha fazla bilgiyi icos.icobox.io/projects/376 adresinden edinebilirsiniz.

Ayrıca, değişim için kullanılabilir olan araç sahipleri ile özel bir otomobil kiralaman gereken kişileri birbirine bağlayan Darentato-peer araba kiralama pazarının belirteçleri olacaktır. Otomobil sahipleri ekstra para kazanıp, yol boyunca tanıştıkları gezginlerin maceralarına yakıt ikmali yaparken, yolcular benzersiz bir otomobil parkurundan seçim yapıyor. Şirketin PRO belirteçleri sistemi güclendiriyor ve sahiplerine çok sayıda fayda ve ödül sunma imkanı sunuyor. icos.icobox.io/projects/560 adresinden daha fazla bilgi edinin.

Takas için token’ler sunan başka bir ICOS projesi olan Native Video Box, reklam görüntülemelerinden elde edilen gelirin% 80’ini gerçekte video içeriği oluşturanlar ve izleyici kitlesine aktaran bağımsız bir yerli video platformudur. Programlı reklamcılık, blok zinciri ve tokenleşme teknolojilerinin en ileri teknolojilerini kullanarak NVB, oyun oynama biçimini değiştiriyor. NVB belirteçleri, sistem içinde bir ödeme aracı görevi görür. Daha fazla bilgiyi icos.icobox.io/projects/438 adresinde bulabilirsiniz.

ICOS programı, ICO’ların yürütülmesinde ICOBox‘un araçlarını ve yardımlarını alması için umut vadeden fakat yetersiz projeler için bir yoldur. Herhangi bir proje başvurmaktan mutluluk duyacaktır. ICOBox, başvuranları önceden belirler, ancak ICOS programı kapsamında yer alan bir ICO için adayın nihai seçimi, ICOS token sahipleri tarafından yapılır. Hizmetler karşılığında yeni proje, gelecekteki tokenleri ICOS token sahipleri tarafından kullanılabilir hale getiriyor. Bu simgeler, icos.icobox.io platformuna yerleştirilir ve ICOS token tutkunları, yeni tokenler için ICOS tokenleri değiş tokuş edebilir. Bir ICOS token başına kur 0.04 BTC olarak ayarlanır.

ICOBox’un kurucularından Nick Evdokimov,

“Beyaz kağıdımızda (White papper) başta en azından ICOS programı aracılığıyla başlatılacak ilginç projelere erişme sözü verildi ve şimdi teslim ediyoruz” dedi.


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin