featured
Fire Lotto

Blockchain tabanlı Piyango ve Yatırım platformu Fire Lotto yatırım süreci başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda, çevrimiçi piyango dünyasında devrim yaratmayı planlayan bir şirket var – Fire Lotto ve daha da iyisi, ilk yatırımcılarından biri olabilme fırsatınız bulunuyor. Şimdi, Blockchain tabanlı Fire Lotto’nun ne olduğunu ve daha şimdiden nasıl yatırım yapabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi verelim.

Ethereum tabanlı piyango oyunları

Çevrimiçi veya çevrimdışı olursa olsun, piyangoların arkasındaki ana konulardan biri şeffaflığın

Fire Lotto
Fire Lotto

eksikliğidir. Piyasadaki birçok piyango markasının aksine Fire Lotto, olası manipülasyonlara karşı doğrulanabilir ve kontrol edilebilir, halka açık bir Rastgele Sayı Üretimi (RNG) kodu ile çalışır.

Gerçekten Küresel

Piyangoların arkasındaki yasal çerçeve, ülkelerin büyük çoğunluğunda o kadar açık değildir. AB üyesi ülkelerin en büyük payı, piyango oyunları için tek bir devlet tekeliyle sağlanmaktadır. Diğer birçok ülkede tamamen kapalı bir durum var – bu da tüm piyango şirketlerinin yasayı ihlal ettiğini ya da yok olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, Fire Lotto, konumlarından bağımsız olarak piyango oyuncusunu birbirine bağlayabilen platformdur. Fire Lotto tamamen merkezsizleştirildiğinde, piyangoları tamamen kısıtlayan veya kendi tekellerine sınırlayan ülkeler dahil olmak üzere tüm ülkelerin müşterilerine hizmet verebilir.

Vergisiz

Ülkelerin çoğu piyango kazancına vergi koyuyor ve ülkelerin büyük çoğunluğunun aslında çok ağır vergi politikaları var. Fire Lotto söz konusu olduğunda, şanslı bir oyuncunun kazancı anında ödenir ve fonlar ETH’de çevrimiçi kripto para cüzdanına gönderilir. Kimliğini gizlediği sürece, vergi beyannamesini doldurmak ya da doldurmamak bir oyuncuya kalmıştır.

Fire Lotto’yu İyi bir yatırım aracı yapan şey nedir?

Fire Lotto
Fire Lotto

Özel olarak finanse edilen iGaming şirketlerinin çoğunun aksine, Fire Lotto yenilikçi bir yol izlemeye ve yatırımcıları çekmenin en modern yöntemi olan İlk Para satışı (ICO) aracılığıyla 1.000.000 USD üzerindeki ilk ikramiyesiyle fonlarını yükseltmeye karar verdi.

Nasıl çalışacak?

Şu andan itibaren 15 Nisan tarihine kadar yatırımcılar, projeyi desteklemek için Fire Lotto tokenleri satın alabilecek ve ayrıca bir pay alabilecekler. Bir yatırımcı şimdi paraya çevirmeyi kararlaştırdıysa, tokenlerin fiyatının bir defaya mahsus 0,25 USD olduğu için çok puanlama imkânı olmalıdır. Daha sonra, ICO ön aşamaya geçtiğinde, tokenler 0,35 USD’ye mal olacak ve nihayet, ICO aşamasında 0,5 USD’lik bir token fiyatı olacak. Tüm aşamalarda toplam 100.000.000 token satılacak, dolayısıyla şirkete 25 ila 50 milyon USD arasında değer verilebiliyor.

Yatırımcılar ne bekleyebilir?

Piyango endüstrisi son on yılda her yıl% 5 oranında pozitif bir büyüme gösteriyor ve iGaming sektörünün daha da büyümeye devam etmesi bekleniyor. Ayrıca, piyango şirketlerinin gelirleri son on yılda iki katından fazla olmuştur.

Benzer şirketlere bakıldığında, projenin bir yıl veya daha kısa sürede başarılı olacağı kanıtlanırsa, bir token fiyatının 1 USD’ın üzerine çıkmasını beklemek mümkündür.

Nasıl güvenilir? Şirketin halihazırda halkla paylaşılan bir çalışma prototipi var. Burayı tıklayıp piyangoyu kendiniz test edebilirsiniz.

Bunun yanında, tek bir üründe odaklanmak yerine Fire Lotto daha güvenli bir yaklaşım benimsiyor. Aynı anda dört çeşit piyango başlatacak ve bu şekilde farklı oyunculara hitap edebilecek. İlk 3 piyango birbirinden çok farklı olmasa da, 4. tip (Roger’s Wheel), oyuncuların ikramiyeye el koyması için beklerken neredeyse anında oynayacakları bir oyundur.

Online yatırım yaparken, özellikle de İlk Para Fırsatı (ICO) Sözleşmeleri söz konusu olduğunda, kendi durum incelemenizi yapmanız gerektiğini unutmayın. Bununla birlikte, iGaming sektörü şimdi patlıyor ve kesinlikle kaçırılmaması gereken birçok fırsat geliyor.

Daha detaylı bilgi ve yatırım sürecine katılabilmek için:

Türkçe web sitesi: https://firelotto.io/?&lang=tr

Web sitesi: firelotto.io

Facebook: facebook.com/firelotto

Twitter: twitter.com/FireLottery


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin