featured
ICOBox Token Store, İki Özel ICO İndirimi

ICOBox Token Store, İki Özel ICO İndirimi ile Başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICOBox Token Store, 18 Aralık 2017’de açıldı. Store, yatırımcılara belirli zaman dilimlerinde umut verici ICO’lara sahip potansiyel indirimli tokenler sunuyor.

ICOBox kurucu ortağı Nick Evdokimov, Token Store fikrinin potansiyel token sahipleri topluluğunu büyütmek olduğunu söyledi. En az ya da en fazla satın alma limiti olmaksızın gelecek vaat eden yeni belirteçleri hazırlarken, aynı zamanda büyük ölçekli satın alanların tipik ICO’lardan zevk aldığı indirim türleri sunuyor. Bu, normalde diğer ICO’lar aracılığıyla cazip token indirimleri olan% 30 -% 75’lik kilidi açan hacimlerde satın alamayabilecek potansiyel token sahipleri için bir mesaj olmalıdır.

Evdokimov,

“Belirleyen mülklere topluluğa daha fazla erişebilmek için token sahiplerine bilgi vermek istiyoruz” diyor. 

Buna karşılık, kendi ICO’larını yöneten şirketlerin Token Store üzerinden token meraklılarının çok daha geniş bir kitleye erişimi olacak.

ICOBox Token Store, bu hafta sadece Token Store platformu aracılığıyla mevcut olan cömert indirimlerle iki

ICOBox Token Store Connectius

ICO’yu tanıttı. Connectius, bir blok zinciri olup, blok zincir teknolojisi ile e-ticaret dolandırıcılığını ortadan kaldırmayı vaat eden bir hizmet çözümü (BaaS) ve akıllı sözleşmelerle müşterileri ile doğrudan etkileşim kuracak herhangi bir e-ticaret mağazası. Neredeyse herkes çevrimiçi alışveriş yapıyor, ancak geleneksel e-ticaretin sürekli mücadele ettiği sahtekarlık türlerinden haberdar olmayabilirler. Dolandırıcılık yüzünden e-ticaret işlemlerinin% 8’ine kadarını kaybederken, işlemlerin% 60’ı hiç tamamlanamıyor. Connecitius’un blok zinciri teknolojisi, bu e-ticaret zayıflıklarını azaltır. Token satın alanlar, sabit değeri 31.000.000 olan Connectius’tan doğrudan 1.00 USD üzerinden belirteç satın alabilirler. Bununla birlikte, ICOBox’un Token Mağazası’ndan satın alan token alıcıları, bu yenilikçi e-ticaret teknolojisine,% 0’luk bir indirimle, 0,25 ABD Doları için satın alınabilecek münhasır erişimi bulunmaktadır.

Bir sonraki Token Store teklifi, INS Ekosistemi, halkın marketlerden blok zinciri çözümüyle satın alma

ICOBox Token Store INS

yapabileceğini amaçlıyor. Teknolojileri, tüketicilerin doğrudan üreticilerden satın almalarını ve büyük perakende aracılarını kesmelerine olanak tanır. INS Ekosistemi, geleneksel bakkal perakendecilerin atık, uzun mesafeli nakliye ve büyük kutu emlak gereksinimlerini ortadan kaldırarak tüketicilere maliyetleri düşürmeyi umuyor. INS, akıllı sözleşmeleri üreticilerin siparişe bağlı sadakat programlarını uygulamasına ve müşterilerini INS belirteçleriyle ödüllendirmesine olanak tanıdığını söylüyor. Simlek değişimi, INS platformu boyunca mevcut olacak. Bu ICO, zaten 60.000 ETH’lik sabit tutarının% 92’sine ulaşmıştır. INS Ecosystem web sitesinde 0,00333 ETH için tokenler mevcuttur, ancak token satın alan kişilerin 0’da% 33’lük bir indirimden faydalanabileceği ICOBox Token Mağazasını kontrol etmeyi unutmayın.

Evdokimov, Token Store aracılığıyla

“listelenecek olan ICO projeleri ile ilgili daha kapsamlı seçimler yapacağız” dedi. ICOBox, Token Store’da bulunabilecek potansiyel ICO’lar için titiz bir seçim süreci yürüteceği anlamına gelen bir site.Seçilen şirketler, mülkiyet haklarını yalnızca bir aya kadar sabit bir oranda sunacak ve çeşitli indirim seviyeleri sağlanacak. 

Potansiyel token sahipleri olarak , ilgi çekici ICO’lardaki inanılmaz fırsatlara erişmek için store.icobox.io sitesini ziyaret ettiğinizden emin olun.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin