ICOSID
ICOSID

ICOBox’ın yeni ürünü ICOSID ile her ICO için ayrı ID ve şifre belirlemeye son

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICOBox’ın en yeni ön talep toplama platformu geçtiğimiz ay görücüye çıktı.  ICOSID olarak bilinen bu one-stop kullanıcı doğrulama ve ID ürünü, kullanıcı güvenliğini artırırken Müşterini Tanı (KYC) ve Kara Para Aklamayı Önleme (AML) yasal gereksinimlerine uygunluğuyla dikkat çekiyor.

ICOSID ile her ICO için ayrı mail ve şifre belirlemeye son!

ICOBox’ın bu platformu, beyaz listeye eklenmiş token alıcıları için geliştirilmiş ve akıcı bir deneyim sunuyor. Kullanıcılar bu platform sayesinde, ICOBox’taki her ICO için ayrı ayrı benzersiz ID ve şifrelere ihtiyaç duymayacak.

Token satın almak isteyen kullanıcıların kimlik doğrulama sürecinden yalnızca bir  defa geçmesinin yeterli olacağı platformda kullanıcılar, tüm sistemde doğrulanmış bir müşteri olarak tanınacak ve güvenli olarak listelenecek. Böylece ilgilendikleri herhangi bir ICO projesi için bekleme listelerine anında erişebilecekler.

Özetle kullanıcılar, tek bir mail adresi ve şifre kullanarak ICOBox çoklu platform arayüzü üzerinden pek çok ICO için alım yapabilecek.

132 ülkede dev bir kullanıcı havuzu…

ICO süreçlerinde ICOBox’ın bu ön talep toplama platformunu kullanan şirketler, platform kullanıcılarının 132 ülkede KYC/AML gereklilikleriyle uyumlu olduğunu biliyor ve satış sürecini gönül rahatlığıyla sürdürebiliyorlar. Ayrıca ICOSID ile doğulanmış olan alıcıların kesintisiz bir deneyim arayışında olmaları, ICO’ların büyük bir potansiyel alıcı havuzunu daha çekici bulması anlamına geliyor.

ICO süreçlerindeki dönüşüm oranını artırması beklenen bu ürün vasıtasıyla müşteri sadakat düzeyinde de ciddi oranda artış yakalamak, artık ICO sahipleri için mümkün.

Kimlik bilgileriniz ICOSID ile güvende

Tabii ki kişisel kimlik hassasiyeti hafife alınacak bir şey değil, dolayısıyla ICOSID önce kimlik güvenliğini sağlamak için geliştirilmiş bir ürün. Kişisel kimlik belgeleri ve verilerin şifrelenerek güvenli bir bulutta tutulduğu bu üründe bilgiler kesinlikle üçüncü taraflarla paylaşılmaz.

Müşterilerin profillerinde “doğrulanmış”, “doğrulama sürecinde” veya “doğrulanmamış” etiketlerinin yer alacağı platform, kimlik kontrolünün gerekli olduğu her durumda yüzlerce kayıtlı veri tabanı ve veri kaynağından güncel bilgileri alarak doğrulama yeteneğine sahip.

Platform altı hafta içinde kullanıma sunuluyor

ICOSID’in tam uygulaması önümüzdeki altı hafta içinde kullanıma sunulacak. Platformun kitle entegrasyonu ile birlikte yasal ve akredite yatırımcı kontrolü kabiliyeti Nisan ayı ortası itibarıyla faaliyete geçecek. Borsalar ve üçüncü taraf hizmetleri ile tam entegrasyonu ise Mayıs ayı sonuna kadar tamamlanacak.

ICO süreçlerini yürütmek ICOBox ile çocuk oyuncağı

ICOBox, dünya çapında kendi ICO’larını yürütmek isteyen şirketler için SaaS çözümleri sunuyor. Yasal, pazarlama ve teknoloji desteği sunan ve 100’den fazla üyeden oluşan ekibiyle ICOBox, geçtiğimiz yıl 30’un üstünde Blockchain şirketine 300 milyon dolardan fazla para kazandırdı.

Siz de kendi ICO’nuzu yürütmek istiyorsanız veya ICO’lar ile ilgilenen bir müşteriyseniz, ICOSID web sitesini hemen ziyaret etmenizi öneriyoruz. Bu yeni ürün sayesinde kişisel verilerinizin güvenliği konusunda şüpheye düşmeden, hızlı bir şekilde, pek çok ICO ile etkileşime girme şansı elde edebilirsiniz!

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin