featured
ONe Network

Blockchain danışmanlık uzmanı Ian Scarffe, ONe Network Danışma Kurulu’na katıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın ilk Blockchain tabanlı sosyal medya platformlarından biri olan ONe Network, Ian Scarffe’nin Danışma Kurulu’na girdiğini duyurmaktan memnuniyet duyuyor. ONe uluslararası alanda dikkat çekmeye devam ederken, Ian, ONe Network ICO/ITO sürecini desteklemek için yatırım ve Blockchain pazarlarındaki geniş deneyimiyle katkı sunacak.

ONe Network, yeni Social 2.0’da gizliliği sağlamak için gizlilik ve kontrol özellikleriyle Blockchain ve Dapp teknolojisindeki en son teknolojiyi kullandığını duyurduktan sonra ICO/ITO’yu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. ICO/ITO, ONe’nin Gizlilik, Veri Sahipliği / Kontrol ve kripto para kullanım kolaylıklarını kitlelere ulaştırma konusundaki küresel misyonunu başlatmasıyla devam eden geliştirme ve ölçeklendirmeyi destekleyecektir.

Bir Blockchain uzmanı olarak Ian, milyon dolarlık Blockchain şirketlerinin danışma kurulunda yer alıyor.

John Hoezer
John Hoezer

“Sektörün en tecrübelilerinden.”

ONe Network Kurucusu ve CEO’su John Hoezer, bu birleşmeden şöyle bahsetti:

Sektörün en tecrübeli ve aranan Blockchain danışmanlarından biri olarak, Ian’ın sektördeki beceri ve uzmanlığı ONe’nin ICO/ITO’suna ve kitlelere gizlilik, veri sahipliği ve kripto-para birimi kullanım kolaylığı getirme hedefine gerçek bir varlık olacak.

Ian Scarffe

Ian Scarffe
Ian Scarffe

Ian Scarffe, dünya çapında edindiği iş tecrübesi ile bir seri girişimci, yatırımcı ve danışmandır. Önde gelen bir girişimci olarak Ian, girişimcilik kültürünü geliştirmek için kişisel bir görev üstleniyor; bu da yeni şirketlerin potansiyellerini genişletmenin yanı sıra mevcut şirketlerin potansiyelleri de artırmaya yardımcı oluyor. Bitcoin, Blockchain ve kripto para endüstrilerinde lider bir uzman olan Ian, finans sektörünü tüm dünyada devrimcileştirmenin tam kalbinde yer almakta ve şu anda bir milyon dolarlık birçok şirkete danışmanlık yapmaktadır.

Ian’ın genel misyonu, yurttaşların katılımıyla ekonomik olarak bağımsız bireyler topluluğunu teşvik etmek ve bu da dünya çapındaki topluluklarının gelişmesine katkıda bulunacaktır.

ONe Social Network hakkında

ONe, ERC20 Onebit Token tarafından desteklenen ve kullanıcıları için dijital olarak güvenli, özel  ve geniş bir hizmet yelpazesi sunan, en yeni teknolojileri kullanan yeni nesil bir sosyal ağdır. Blockchain ve Dapp teknolojilerindeki en yeni özellikleri gizlilik ve güvenlik özellikleriyle birleştiriyor. ONe, müşterilerine veri gizliliği konusunda, daha önce hiç görülmemiş düzeyde kontrol imkanı sağlar.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ONe Social Network

Web SitesiWhite PaperOne Pager

FacebookLinkedinTwitterRedditTelegram

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin