fund0x
fund0x

Hızlıca Yukarı Bak! fund0x GUP Airdrop yakında başlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kaçırmayın.Sizlere bedava Guppy veriyoruz. Yeni kripto kitle fonlama platformumuz, fund0x‘ı başlatılmaya hazır ancak bu süreçte yeni kullanıcılara Matchpool GUP (Guppy) ekosisteminde daha fazla yer bulma fırsatı vermeye karar verdik. fund0x’ın ilk aboneleri Guppy’lerini airdrop olarak alacaklar – evet, bu doğru – gerçek Guppies!

fund0x
fund0x

fund0x’e kayıt olan ilk 25.000 abone, airdrop yoluyla kitle fonlama platformundan 15 GUP kredi alacaklar. Kullanıcıları, yeni kazandıkları Guppy’lerini fund0x ile ilgili projelere para yatırmak için kullanmaya teşvik ediyoruz. Fonlar, elbette, daha sonra özel cüzdanlara çekilmek üzere de kullanılabilir.

Daha da güzelleşiyor – Çekiliş düzenliyoruz! Detaylar burada:

  1. Kazanan 1 kişi 10,000 Guppy alacak
  2. Kazanan 20 kişi 500 Guppy alacak
  3. Kazanan 100 kişi 150 Guppy alacak

 

Airdrop, bu hafta sonuna kadar devam edecek, ardından da ilk kayıt olanların fund0x platformuna abone olabildiği 14 günlük bir dönem yaşayacak. Bu 14 günlük süreçte, ilk 25.000  fund0x abonesi Guppy’lerini alacak ve fund0x projesi hayata geçecek!

 

Aboneler piyango bileti de kazanabilirler. Şöyke ki,

Tüm abonelere otomatik olarak 1 çekiliş bileti verilir, ancak ilk 500 abone bir değil, üç adet bilet alacaktır. İlk 5.000 abone ise 2 çekiliş biletine sahip olacak. Airdrop başlar başlamaz, kaydolun şansınızı artırın.

Daha bitmedi. Topluluğumuzun sadakatini takdir ediyoruz ve tavsiye ettikleri her bir yeni üye için ekstra ödüller veriyoruz.

Fund0x ile ilgili kendi çevresinde tanıtım yaparak hemen kaydolanlar, daha çok piyango bileti ve tavsiye başına ekstra 1 GUP (5’e kadar) alacak. Her tavsiye edilen kişi için 1 piyango bileti vereceğiz.

Ayıca, kullanıcılar bu duyuru yapılmadan önce fund0x Telegram grubunun sadık bir üyesi olduklarında 1 bilet alacaklar.

fund0x airdrop’a katılarak, kullanıcılar otomatik olarak fund0x’e kayıt olu  ve ellerindeki Gupilerle kripto kitle fonlama platformundaki projelerine dahil olabilirler.

Biz hazırız. Ya sen?

Fund0x‘a abone olun!


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin