featured

Yeni haftayla beraber izlemeniz gereken kripto para birimleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Koca bir hafta daha kripto piyasasında geride kalıyor. Haftanın son günü de kapatmaya az bir süre kala gözler haftalık kapanışta olacak. Bu hafta yine en çok konuşulan konulardan biri de yine FTX oldu.

FTX ile ilgili taze haberler gelirken, kripto para birimlerinde ayrışma yaşandı. Hemen hemen piyasadaki tüm varlıklar hareketsiz kaldı. Fakat binlerce varlığın olduğu bir endüstri içinde hareket edecek olanlar elbette çıkacaktı. Bu hafta öne çıkan kripto para birimlerinin yine takip edilmesinde yarar var.

İzlenmesi gereken kripto para birimleri

Kripto piyasası, çoğu dijital varlığın değerini etkileyen FTX borsa çöküşü bulaşmasından hala kurtulamadı. Yaygın kayıplar, kripto piyasasına olan güveni az da olsa sarstı. Ancak burada merkezi borçlardan karşı bir atak geldi.

Bu hafta merkezi borsaların açıklamaları ile geçerken Huobi, Binance ve Poloniex öne çıktı. Bunlara bağlı olarak da kripto para birimleri harekete geçti. Daha fazla uzatmadan yeni haftada 5 ayrı varlığı takip etmeniz iyi bir getiri sağlayabilir. İşte listede yer alacak 5 altcoin

Litecoin (LTC)

Birinci sıraya Litecoin’i koymazsak büyük bir saygısızlık olurdu. Çünkü bu haftanın yıldızlarından biriydi. Bu yıldız yeni haftada da kendine yer arayacak gibi duruyor.

LTC uzun süredir “sıkıcı” olarak nitelendirilse de, tokenin son kazanımları halvinge bağladı. Halving olayının bir yıldan az kalması varlığı hareketlendirdi. 

Özellikle, varlık 100 $ seviyesini hedeflediğinden, son fiyat hareketi, önceki aylardaki toparlanma eğilimini gösteriyor. Kripto para birimleri arasında en çok hareketlenebilecek konumda olabilir.

Dogecoin (DOGE)

Bir meme coin hayranıysanız cüzdanınızda muhakkak Dogecoin vardı. Bu meme kripto para birimi son zamanlarda iyi işler başardı.

Doge topluluğu, Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla beraber neşelendi. Sonrasında çekilme olsa da hareketler yeniden kendini buldu.

Dogecoin topluluğu, 1 $ seviyesini hedeflerken varlığın beklentileri konusunda yükselişini sürdürüyor. Topluluk yükseliş eğilimini sürdürürken, DOGE yatırımcılarının sürekli düşüş koşullarının ortasında en az stresli kripto sahipleri arasında yer alması dikkat çekiyor.

Cardano (ADA)

Majör altcoin’ler arasında gösterilen Cardano, istikrarlı bir süreç yaşıyor. Ancak fiyatta halen beklenen patlama gerçekleşmedi. Cardano’nun beklentileri, esas olarak ağın sürekli gelişim dizisiyle bağlantılı olarak kaldı.

Ekip, çekirdek teknolojisi olan Lace cüzdan geliştirmenin iyileştirilmesine odaklandı. Aynı zamanda, ağda 1.000’den fazla proje inşa edilmiş ve Cardano’da 106 proje başlatıldı. Ağın büyümesinin bir kısmı, ADA cüzdanlarının 3,7 milyonu aştığını ve yalnızca Kasım ayında 100.000’in üzerine çıktığını gördü. Tüm bunlarla beraber genel olarak, ağ gelişiminin ADA’nın olası fiyat rallisi için kritik bir katalizör görevi görmesi bekleniyor.

Huobi Token (HT)

Bu hafta kripto para birimlerinde en çok hareket edenlerde HT yer aldı. Günlük kazançlarda ilk 100 içinde zaman zaman birinci sırdaydı. Huobi Token, genel piyasa fiyat hareketine meydan okuyan bir yükseliş yörüngesinde kaldı. 

Huobi kripto para borsasının yerel tokeni, haftalık %58’lik kazançlar kaydederken, günlük grafik %4’lük bir ralli gösteriyor ve 7,14 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, devam eden satın alma baskısı, HT’nin yaklaşık 1,09 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaşmasıyla sonuçlandı.

Chainlink (LINK)

Haftaya belirsizlik ve türbülansla başladıktan sonra, LINK fiyatı toparlandı ve haftalık %15’in üzerinde büyümeyle sonuçlanan sürekli bir satın alma baskısı kaydetti. Gerçekten de kripto arabirimleri arasında haftaya takip edilse bir proje oldu. 

Aktif adreslerin yeni zirvelere çıkmasıyla artan ağ etkinliği kaydetti. Kazançlar, Chainlink’in Cask Protocol ve Shamba Network dahil olmak üzere platformlarla bir dizi ortaklık ve entegrasyon duyurmasının ardından geldi.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin