Litecoin fiyat tahmini: Bu yıl nereyi hedefliyor?

Unutulan varlık haline gelen Litecoin, bir günde milyar dolarlık giriş gördü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX çöküşünün ardından, kripto piyasası bugün tekrar yeşile döndü. En çok öne çıkanlar ise majör para birimleri oldu. Bunların başında ise anlık yüzde 25’in üzerinde artış yapan Litecoin geliyor.

Ortalama LTC ticaret getirileri pozitif bölgeye fırladı. Son 2 haftadaki FTX çöküşünden sonraki son rapora göre, 1 ile 100 bin $LTC tutan adresler 43,4 milyon dolarlık topladı. Geçen hafta, 1.000 ile 100.000 LTC tutan adresler toplu çantalarını bir günde %2,71 artırdı. Sonuç olarak, fiyat Mayıs ayından bu yana ilk defa 80 doların üzerine çıktı.

Litecoin değerine değer kattı

LTC’nin performansı, Shiba Inu’yu bile geri bırakmasına yetti. Eski kripto yatırımcıları LTC’yi bilse de yeniler için unutulmaya yüz tutmuş bir varlık.

Tüm bu düşüncelere rağmen istikrarlı kalabilen Litecoin yeniden atağa kalktı. Kendine şu an 13. sırada yer bulabildi. Son 24 saatte ortaya çıkan yaklaşık 1 milyar dolarlık sermaye girişi ekledi. Bununla kalmayıp bir haftada yaklaşık 1.46 milyar dolar giriş sayesinde değeri 5.64 milyar dolara ulaştı.

Litecoin neden yükseldi?

LTC yükseliş eğilimi, halving olayları öncesinde varlık için tarihsel fiyat hareketini yansıtıyor. Özellikle, Ağustos 2015 ve Ağustos 2019 yarılanması, olaydan aylar önce yükseliş ivmesi sergilemişti. Bir sonraki LTC yarılanmasının Ağustos 2023’te yapılması planlanıyor.

Halving olayına ek olarak, Litecoin ağı, artan varlık birikimini gösteren Sanitment verileriyle etkinliğini kaydetti. LTC kazançları, varlığın fiyatının Bitcoin’in değerine karşı yeni bir yılın en yüksek seviyesine çıkmasına neden oldu.

LTC fiyat analizi

Litecoin tarafında yaşanan olumlu gelişmeler neticesinde günlük ve haftalık kazançlar önemli ölçüde arttı. Grafik ve veriler şimdi fiyatın üç haneli seviyelere ulaşması için bekliyor.

Litecoin şimdi 100 $ pozisyonunu hedefliyor. Bu muhtemelen 150 $’ı geri kazanmak için kritik bir destek seviyesi görevi görecek. Diğer yandan LTC henüz düşüş trendinde kaldığını söylemek gerekir. Topluluk, tokenin 31 Aralık 2022’ye kadar ortalama 58,36 $ fiyattan işlem göreceğini tahmin etmişti.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin