Cardano kurucusu Hoskinson'dan emeklilik ve Dogecoin açıklaması!
Cardano kurucusu Hoskinson'dan emeklilik ve Dogecoin açıklaması!

Cardano kurucusu Hoskinson’dan emeklilik ve Dogecoin açıklaması!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Dogecoin kurucu ortağıyla yeni bir iş yapacak. bir Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, geçtiğimiz günlerde Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus’un son videosunun r/Dogecoin alt dizininden silinmesini tartıştı.

Hoskinson kısa süre önce Elon Musk’ın Twitter’ının meme coin Cardano yan zinciri biçiminde nasıl entegre edebileceğini açıklayan bir video kaydetti. Bununla birlikte, meme coin topluluğu ise bu fikre pek sıcak bakmıyor.

Cardano kurucunda yanıt geldi!

Hoskinson’ın gönderisi alt dizinden kaldırıldıktan sonra Markus, Cardano kurucusunun Nisan 2021 tarihinde Bitcoin parodisinin şiddetli bir rallinin ortasındayken Dogecoin’in durumunu hatırlattı. Doge’nin Cardano’yu “hiçbir şey için” kullanmayacağını da ekledi.

Hoskinson, meme coin’e yönelik tüm eleştirilerini savundu. Ayrıca Markus, Cardano blockchaini kullanma fikrini kategorik olarak reddettikten sonra Dogecoin’i merkezi bir yapıya sahip olmamasıyla suçladı.

Hoskinson, son videosunun bir zeytin dalı olduğunu savunuyor. Aynı zamanda, başka bir milyarder patron olmadan çökeceği için meme coin’in “yenilik” ve “faydaya” ihtiyacı olduğuna inanıyor.

Hoskinson kısa süre önce kripto para topluluğu içinde ciddi eleştirilere maruz kalmasına rağmen emekli olmayacağını söyledi. Bu arada, Musk’ın Twitter’ı bir felakete dönüştüğü için Dogecoin’in fiyatı düşmeye devam ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin