featured

XRP fiyatında dalgalanma sürerken ünlü analist, altcoini satın almak için doğru zamanı açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP haberleri: ABD tüfe verilerini açıklanması ile Bitcoin fiyatında yaşanan 4 puanlık gerileme kripto para piyasasında düşüş hissiyatı yaratarak altcoinleri de aşağıya çekti. Ethereum, Solana, Dogecoin, ADA, AVAX gibi varlıklar yüzde 5’in üzerinde değer kaybederken XRP fiyatında da önemli dalgalanmalar yaşanıyor. Ripple’in XRP’si son 24 saate yüzde 5 değer kaybederek 0,64 dolardan 0,60 dolara geriledi. Altcoinin fiyatında yaşanan bu geri çekilme ile birlikte Ripple’in piyasaya sürmeyi planladığı stablecoin projesine dair açıklamalar spekülasyonları daha fazla tetikledi.

Ripple’in XRPL ağında USD destekli stablecoin projesi

Geçtiğimiz günlerde Ripple yaptığı bir açıklamada XRPL ağında dolar destekli bir stablecoin projesi başlatacağına dair duyuru paylaşmıştı. Ripple CEO’su bu girişimini stabilcoin pazarının giderek büyüdüğü ve stratejik bir önem kazanmaya başladığını vurgulayarak yaptı. Ayrıca bu büyüyen sektöre girerek XRP’nin değerinin artacağına dair düşüncelerini paylaşarak projeye yönelik kararlılığını ortaya koydu.

Güncel XRP fiyat analizi

10 Nisan Çarşamba günü basın saatine göre son 24 saate yüzde 4,20 değer kaybeden varlık 0,60 dolardan işlem görüyor. Piyasa hacmine göre 6. sırada olan altcoin işlem hacminde aynı süre zarfında yüzde 9,46 gerileyerek sarış baskısıyla karşı karşıya kaldı.

XRP
XRP teknik grafik/ RSI ve BB göstergeleri

Son 1 haftada dalgalı bir seyir izlemesine rağmen kazanımlarının bir kısmını kaybederek yükseliş momentumundan çıkan altcoine ait Göreceli Güç Endeki (RSI), 48 bölgesinde yer alarak kısa ve orta vadeli tahminde satış baskısının nötr bölgede seyrettiğini gösteriyor. Ayrıca Üstel Hareketli Ortalama değerini gösteren 9 EMA değeri ile 20 EMA değeri eşit bir aralıkta değer aldığı için alım satım baskısı eşit görülüyor.

Analist BarriC, XRP satın almak için önemli fırsatları açıkladı

X platformunda çeşitli analizler yapan kripto para analisti @B_arri_C, XRP hakkında önemli destek seviyelerini açıkladı.  Analist paylaşımında şu anda en ucuz XRP’nin 0,80 dolar altındaki herhangi bir aralıkta olabileceğini söylüyor ve bu altcoini almak için önemli fırsatların altını çiziyor.

Beklenen bir boğa koşusunun sonunda 1 ile 3 dolar arasında önemli alım fırsatları doğabileceğini işaret ediyor. Ayrıca bir sonraki Bitcoin halving etkinliğinde (2028-29) altcoinin 10 dolar ile 15 dolar arasında değer kazanacağını belirtti.

2023’ten 2033’e kadar daha uzun vadeli tahminlerinde ise altcoin için 100 dolar ile 500 dolar arasında bir fiyat aralığına sahip olacağını düşünüyor.

Sonuç olarak kripto para piyasasında önemli bir konumda olan altcoin, Ripple’in büyüme planları ile birlikte gelecek boğa koşusunda yükselmesi beklenen altcoinler arasında yer alıyor. Yatırımcı için farklı fırsatlar sunan XRP gibi altcoinlerin yanında yaklaşan halving etkinliği öncesinde takip edilmesi gereken Bitcoin Minetrix gibi projeler de bulunuyor.

Bitcoin Minetrix, geleneksel madencilik anlayışına alternatif olarak bulut madencilik sistemi ile güvenli ve basit bir kullanım sunuyor. Üçüncü taraf dolandırıcılık risklerini ortadan kaldırarak kolay kullanımı ile her yatırımcıya madencilik üzerinden kâr elde etme imkanı verir.

Bitcoin Minetrix Ziyaret Et

Projenin yerel tokeni BTCMTX, stake etme yöntemi ile pasif ve aktif kazanç elde etmeyi sağlar. Listelenmeden önce uygun fiyatlara satın alınabilecek olan tokenin fiyatı 0.0146 dolar. Ayrıca proje en güncel verilere göre 14,048,418 dolar toplayarak büyümeyi sürdürüyor.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin