featured

XRP yatırımcıları için altın fırsat: İşte, büyük boğa koşusu öncesinde satın almak için en iyi seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, bir kez daha yıllardır devam eden ortalama değerinden yükseldi. Ancak birçok kişi, fiyatın ortalama fiyata düşmeden önce küçük bir yükseliş daha yaşanacağını düşünüyor. Birçok analist, bunun büyük boğa koşusunun başlangıcı olabileceğine inanıyor. XRP, bir süredir kritik dirençleri kırarak yeni zirveler oluşturma konusunda başarısız oluyordu. Peki, başlaması beklenen ralli fiyatta kalıcı yeni bir zirve yaratabilecek mi?

XRP fiyat analizi

XRP fiyatı son 24 saat %4 oranında bir yükseliş kaydetti ve şu anda 0,6301 dolar civarında işlem görüyor. Mevcut piyasa değeri ise 34,670,435,874 dolar olarak kaydedildi. Ayrıca ticaret hacmi %55’lik artışın ardından 2,452,337,304 dolara yükseldi.

XRP

Aslında bu gözde altcoin’in bu seneki en iyi performansı değil. Çünkü daha önce Mart ayında 0,718 dolara yükselmeyi başarmıştı. Yine de mevcut kazanımlar, yatırımcılar arasında önemli bir etki yaratmaya yetti.

XRP, yaklaşık altı yıl önce 3,84 dolar ile tüm zamanların en yüksek değerine ulaşmıştı. Analistler fiyatın bir daha ne zaman bu seviyeye dokunacağını merak ediyor. Yatırımcılar ise başlaması beklenen boğa rallisi sonucunda yeni yüksekler kaydedilmesini bekliyor.

Fiyat neden iyi performans gösterebilir?

SEC ile Ripple arasındaki yasal mücadele devam ederken XRP fiyatı hareketlendi. Mevcut olumlu göstergelere dayanarak gözde altcoin’in önümüzdeki birkaç gün boyunca yükselişe devam edeceği varsayılabilir.

Takip edilmesi gereken yükseliş göstergeleri

XRP Nisan ayına yükseliş trendiyle girdi ve bir süre yukarı yönlü harekete devam etti. Bununla birlikte teknik göstergelerden Göreceli Güç Göstergesi’nin 50 işaretinin üzerinde olması piyasa eğiliminin boğaların lehine olduğunu gösteriyor. Benzer bir eğilim Mart ayında da görülmüştü ancak teşvik, fiyatın toparlanması için yeterli değildi.

Gözde altcoin, aylardır 0,65 dolarda bulunan direnç noktasını aşmak için mücadele etmesine rağmen başarılı olamadı. Bu sefer başarılı olursa, XRP fiyatı 1 dolara yükselebilir.

Yaklaşan Bitcoin halving etkinliğinin etkisi ne olacak?

Kripto para piyasasının, Bitcoin halving etkinliğinin ardından yükselişe geçeceği tahmin ediliyor. Dolayısıyla XRP fiyatı da bunu değerlendirerek yukarı yönlü hareket etmeye başlayabilir. XRP’nin Popüler kripto analistleri, halving ekinliğinin sona ermesinin ardından piyasada %80’lik bir artış bekliyor. Bu nedenle, XRP fiyatında da %80 oranında bir yükseliş gerçekleşmesi durumunda tüm zamanların en yüksek seviyesine dokunma olasılığı artacaktır.

2024 yılı, kripto para piyasası için dikkat çekici bir yıl oluyor. Bitcoin halving gibi piyasası derinden etkileyecek bir etkinliğin yanı sıra, yeni kripto projeleri de yenilikçi portföye sahip olan yatırımcılar tarafından ilgi görüyor. Meme coin piyasası gün geçtikçe daha fazla yatırımcı bulurken, piyasanın en yeni oyuncularından bir tanesi olan Dogecoin20 ön satışı ile göz dolduruyor:

Deflasyonist meme coin projesi: Dogecoin20

Meme coin piyasasının lideri olan Dogecoin’in gelişmiş yeni bir versiyonu olarak tasarlanan Dogecoin20, avantajlı bir fiyatla ön satış aşamasında yatırımcılarını bekliyor. Dogecoin20 meme coin dünyasında rakiplerinden ayrılacak özelliklere sahip ve bunlardan bir tanesi de sahip olduğu yenilikçi özellikleri ile yatırımcılarına gerçek faydalar sağlamayı hedeflemesidir.

Doge20 Ziyaret Et

Analistler yüksek bir potansiyele sahip olduğunu düşündüğü için ön satış aşamasında hâlâ düşük bir fiyata sahipken satın almak kârınızı maksimuma çıkarabilir. Şimdiden 10 milyon doların üzerinde fon toplamayı başaran Dogecoin20 tokenlarına 0,00022 dolarlık bir fiyatla erişebilirsiniz

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin