XRP fiyat tahmini: Uzun vadeli görünüm risk altına girdi!
XRP fiyat tahmini: Uzun vadeli görünüm risk altına girdi!

XRP fiyat tahmini: Uzun vadeli görünüm risk altına girdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple (XRP) fiyatı, yatırımcıların uzun vadeli beklentilerini sorgulamaya başlamasıyla son 24 saatte değer kaybetti. Ripple’ın geleceği, Yargıç Jed Rakoff’un Ripple davasında yapılan ayırımın reddiyle artık güvende değil. Bu nedenle, XRP‘nin önceki ay elde ettiği kazançları silerek ciddi bir düşüş yaşama ihtimali yüksek görünüyor.

XRP fiyat analizi

XRP’nin fiyatı, dünün işlem seansını 20 günlük EMA çizgisinin altında olan 0,6893 dolarla kapattı ve kritik destek seviyesi olan 0,6850 doların altına düşmeye devam etti. Eğer XRP bugünkü işlem seansını bu seviyenin altında kapatırsa, önümüzdeki birkaç gün içinde 50 günlük EMA çizgisine düşme riskiyle karşı karşıya kalabilir ve fiyatı 0,6241 dolara kadar düşebilir.

Bu EMA çizgisi, XRP^nin son savunma hattı olacak ve bir sonraki önemli destek seviyesi olan 0,5890 doların tekrar test edilmesine karşı koruma sağlayacak. Eğer boğalar bu noktada satış baskısına yenik düşerse, XRP’nin fiyatı 24-48 saat içinde kilit direnç seviyesine düşebilir.

Bu düşüş senaryosu, XRP’nin önümüzdeki 48 saat içinde yukarıda bahsedilen 0,6850 dolarlık fiyat noktasının üzerinde günlük bir mum kapanışı gerçekleştirebilmesi durumunda geçerliliğini yitirecektir. Bu durumda, XRP gelecek hafta 0,7660 dolara yükselmeye çalışabilir.

Kısa vadeli perspektiften bakıldığında, XRP’nin saatlik grafiğinde yükseliş eğilimi gösteren bir model oluşmuştu. Eğer bu desen bugün boyunca doğrulanırsa, kripto paranın fiyatı bugünün işlem seansının sonuna kadar 0,6895 dolara çıkabilir.

Eğer bu momentum devam ederse, altcoin’in fiyatı önümüzdeki 48 saat içinde 0,7037 dolara kadar yükselebilir. Öte yandan, boğa grafiği deseni doğrulanmazsa, XRP’nin fiyatı 0,6596 dolara kadar düşebilir.

Bu yazının yazıldığı sırada CoinMarketCap’e göre XRP, 0,6712 dolarlık fiyatla işlem görüyordu. Bu olumsuz günlük performans, kripto paranın haftalık performansını % -5,70 düzeyine düşürdü.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin