Piyasa görünümü: Binance dolandırıcılık iddialarıyla Bitcoin ve altcoinlerde düşüş yaşandı!
Piyasa görünümü: Binance dolandırıcılık iddialarıyla Bitcoin ve altcoinlerde düşüş yaşandı!

Piyasa görünümü: Binance dolandırıcılık iddialarıyla Bitcoin ve altcoinlerde düşüş yaşandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Perşembe günü, ABD Adalet Bakanlığı yetkililerinin kripto borsası Binance’a karşı dolandırıcılık suçlamaları düşündüğü haberlerinin gündeme gelmesiyle birlikte en önemli kripto paralar kırmızı renkte işlem görmeye başladı.

Microstrategy‘nin daha fazla Bitcoin satın alma planı ve Fitch’in ABD Hazine bonolarını düşürmesine yönelik olumlu gelişmelerden sonra Bitcoin, dün 30.000 ABD dolarına sıçradı. Ancak bir haber sitesi Binance’ın ABD dolandırıcılık suçlamalarıyla karşılaşabileceğini yazdıktan sonra BTC hemen düşmeye başladı,” dedi Mudrex’in Kurucu Ortak ve CEO’su Edul Patel.

“Bitcoin şu anda 29.100 doların üzerinde işlem görüyor. Öte yandan, kurumsal yatırımcılar, Bitcoin Spot ETF’nin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun onayına ilişkin kararını bekliyorlar. Litecoin’in yarılanma etkinliği etrafındaki heyecana rağmen, coin’in değeri son 24 saatte %5’ten fazla düştü. Aynı süre zarfında, Uniswap tokeni de %7,8’den fazla önemli bir düşüş yaşadı.”

Bitcoin (BTC), %2 düşerek 29.030 dolara geriledi, aynı zamanda en büyük rakibi Ethereum da düşüş yaşayarak 1.850 doların altına indi.

Diğer önde gelen kripto paralar arasında yer alan BNB, XRP, Dogecoin, Solana, Polygon ve Litecoin de Perşembe günü düşüş yaşadı.

DeFi’deki toplam işlem hacmi şu anda 2.98 milyar dolar ve toplam kripto piyasasının 24 saatlik işlem hacminin %8,96’sını oluşturuyor. Tüm stabilcoinlerin hacmi ise şu anda 31.25 milyar dolar ve toplam kripto piyasasının 24 saatlik işlem hacminin %93,91’ini oluşturuyor.

Bu arada, küresel kripto piyasası hacmi 1.16 trilyon dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saatte %1,57 düşüş yaşadı.

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in piyasa değeri 563 milyar dolar civarındaydı. CoinMarketCap’e göre Bitcoin’in hakimiyeti, gün içinde %0,08 düşüşle şu anda %48,56. BTC hacmi, son 24 saatte %21,08 düşerek yaklaşık 15.5 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Unocoin’in Kurucu Ortak ve CEO’su Sathvik Vishwanath şunları söyledi: “BTC 4 saatlik grafiği, düzeltme sonrasında ilginç bir oluşumu gösteriyor. 0.5 ve 0.618 Fibonacci desteği, potansiyel bir toparlanmayı işaret ediyor ve boğa eğilimini tetikleyebilir. Yine de, bu aralığın altına düşmek endişe verici olabilir ve 25.000 dolar desteğine doğru daha fazla düşüşe yol açabilir. Yatırımcılar, olası bir boğa toparlanmasının onayını bekliyor veya 25.000 dolara kısa vadeli bir düşüşle ilgili yakından izliyorlar.”

economictimes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin