Solana fiyat analizi: SOL, 26 dolarlık direnci kırabilecek mi?
Solana fiyat analizi: SOL, 26 dolarlık direnci kırabilecek mi?

Solana fiyat analizi: SOL, 26 dolarlık direnci kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyatı, 11 Nisan’da 20,4 dolarlık bir destek seviyesinden ve aşılmış bir direnç trend çizgisinden toparlandı. Bu toparlanma %15 artışa neden oldu ve SOL fiyatı 22,75 dolarlık direnci aşarak yeni bir ralli için zemin hazırladı.

Anahtar noktalar:

  • Solana fiyatındaki son düzeltme, %38.2 Fibonacci düzeltme seviyesinden önce gerçekleşti ve uzun süreli bir boğa koşusu için sağlıklı bir düzeltme olduğunu gösterdi.
  • RSI göstergesi, piyasadaki artan satın alma baskısını yansıtarak orta hattın üzerine yükseldi.
  • Solana kripto parasındaki 24 saatlik işlem hacmi, %10,4’lük bir kazanç anlamına gelen 470.2 milyon dolardır.

SOL Price Prediction

SOL fiyatındaki son düzeltme, alıcıların geri kazanılan seviyeleri savunduğunu göstererek daha geniş piyasa satışlarına rağmen aşılan direncin üzerinde sürdürülebilirliğini doğruladı. Ayrıca, yenilenen yükseliş momentumu, 22,75 dolarlık ani direnci kırdı ve fiyat toparlanması için ek bir onay sağladı.

Bu yeniden test, ilgilenen yatırımcılar için %20’lik bir potansiyel ralli fırsatı sunar ve 26 dolarlık direnci kırmaları için ek bir giriş fırsatı sağlar.

Bununla birlikte, 200 günlük EMA ile uyumlu yukarıda belirtilen direnç, yatırımcıların dikkatle izlemesi gereken önemli bir tedarik bölgesi olarak duruyor. Fibonacci uzatma aracına göre, potansiyel ralli kripto para fiyatını %34 artırarak 38,5 dolara (%100 FIB) kadar çıkarabilir.

Teknik göstergeler

Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) ve üstel hareketli ortalama (EMA), kripto para fiyatındaki son büyümeyi destekledi ve uzun vadeli alıcılar için ek bir onay sağladı. Solana coin’in fiyatı ayı eğiliminde ve orta volatiliteye sahip.

Direnç seviyeleri: 26 dolar, 26,75 dolar ve 30,5 dolar

Destek seviyeleri: 17,5 dolar ve 20 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin