featured

Terra Classic ekibi 2. çeyrek yol haritasını açıkladı: Büyük yükseltmeler LUNC fiyatını yükseltmeyi hedefliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra Classic (LUNC) geliştirici grubu Cumartesi günü 2. çeyrek yol haritasını ve ağ yükseltmelerini, yönetişim önerilerini ve diğer şeyler için hedef tarihleri ​​açıkladı. Geliştirici grubu, Cosmos ve Terra Luna 2.0’daki projelerin bir kez daha Terra Classic zinciri üzerinde inşa etmesine izin vermek için Mayıs ayında Cosmwasm v1.1.0 yükseltmesini gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Terra Classic

Bu, topluluğun LUNC ve USTC’nin canlanmasıyla ilgili planı için büyük bir destek olacaktır. Topluluk, kısa vadede 0,0005 dolara ulaşmayı hedeflerken uzun vadede ise 1 dolar seviyesini hedefliyor.

Terra Classic büyük yükseltmelerden geçecek

Çekirdek geliştiriciler profesörü Edward Kim ve Tobias “Zaradar” Anderson, Joint L1 Task Force geliştirici grubundan ayrıldıktan sonra, topluluk yeni geliştirici ekibin Terra Classic’in sorumluluklarını yerine getirip getiremeyeceğini ve hedeflere ulaşıp ulaşamayacağını merak ediyor.

Proje yöneticisi LuncBurnArmy, 29 Nisan’da paylaştığı bir gönderide 2. çeyrek yol haritası ve dönüm noktaları için güncellenmiş zaman çizelgesini açıkladı.

Geliştirici ekip, 17 Mayıs’ta v2.0.0 ana ağ yükseltmesini hedefliyor. Yükseltmenin zamanında tamamlanması için bir teklif yayınlanacak. Test ağına yalnızca birkaç doğrulayıcı katılmayı kabul etmiş olsa da, geliştirici ekip Cosmos SDK yükseltmesini ve Rebel-2 test ağında Tendermint yükseltmesini gerçekleştirmeyi planlıyor.

2. çeyrek için önemli olan şeyler arasında Cosmos SDK v0.45.11, Tendermint v0.34.24, Cosmwasm 1.1.0, IBC’den Kujira’ya, zincirler arası likidite değerlendirmesi ve Tendermint’ten Comet’e BFT değerlendirmesi yer alır. Gelişmeler bütçe dahilinde tamamlanacak ve fazla fonlar çeyrek sonunda topluluk havuzuna iade edilecektir.

Cosmwasm 1.1.0 Parity yükseltmesinin 31 Mayıs’ta gerçekleşmesi hedefleniyor. Cosmos ve Terra Luna 2.0’daki projelerin bir kez daha Terra Classic zinciri üzerinde inşa etmesine izin vererek ağa fayda sağlayacak.

Kıdemli Cosmos geliştiricisinin çeyreğe 2 hafta kala başlaması ve Superman’in aynı zamana kadar geri dönmemesi nedeniyle, çeyreği bütçenin altında bitirecek konumda olmalıyız.

LUNC ve USTC fiyatı 1 dolara ulaşabilecek mi?

LUNC fiyatı son 24 saatte %2 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,000111 dolar civarında işlem görüyor. Bu arada, USTC son 24 saatte %10 oranında bir artış kaydederek 0,0213 dolara yükseldi.

En son yukarı yönlü ivme, Terra Classic topluluğu USTC stable coin’i 1 dolara geri döndürme teklifini oyladığında geldi. Ancak, büyük doğrulayıcılar, repeg şartları nedeniyle teklife karşı çıktılar.

LUNC ve USTC’yi yeniden 1 dolara çıkarmak için topluluğun aylarca aralıksız çalışması gerekiyor. Terra Classic Revival Yol Haritasına göre geliştirmeler hâlâ erken aşamada.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin