SHIB yatırımcıları dikkat! Potansiyel yükseliş mi yoksa daha fazla düşüş mü?
SHIB yatırımcıları dikkat! Potansiyel yükseliş mi yoksa daha fazla düşüş mü?

SHIB yatırımcıları dikkat! Potansiyel yükseliş mi yoksa daha fazla düşüş mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) kısa süre önce kendisini 0,00001 dolarlık sağlam bir destek seviyesinde buldu ve yatırımcılar, meme coin’in bir sonraki potansiyel hamleleri hakkında spekülasyon yapmaya başladı.

Düşüş eğilimi devam edecek mi?

SHIB için olası bir senaryo, destek seviyesinden bir toparlanma ve yükseliş trendinin yeniden başlamasıdır. Daha önce SHIB fiyatı, birçok kez 0,00001 dolarlık desteğin üzerine çıkmıştır, bu da desteğin güçlü bir taban olduğunu gösterir.

Şu anda 40’ta olan RSI yükselmeye başlarsa ve işlem hacmi artarsa, bu alım ilgisinin arttığını ve son düşüş trendinin potansiyel olarak tersine döndüğünü gösterebilir. Bu durumda, yatırımcılar daha fazla kazanç beklentisiyle uzun pozisyonlara girme fırsatı arayabilir.

Shiba Inu

Başka bir olası senaryo, fiyatın 0,00001 dolar destek seviyesi civarında dar bir aralıkta işlem görmeye devam ettiği bir konsolidasyon dönemidir. RSI 40 işareti civarında sabit kalırsa ve işlem hacmi nispeten düşük kalırsa, güçlü alım veya satım baskısının olmadığını gösterir. Mevcut durumda, yatırımcılar kripto paranın gelecekteki yönüne dair daha net bir sinyal arayarak işlem yapmadan önce beklemeyi tercih edebilir. Konsolidasyon aşamalarının, yukarı veya aşağı yönde kesin bir kırılma meydana gelmeden önce uzun süreler sürebileceğini belirtmekte fayda var.

Üçüncü senaryo ise, 0.00001 dolar destek seviyesinin kırılması ve SHIB fiyatında daha fazla düşüşe yol açmasıdır. Alım satım hacmi satış tarafında artarsa ve RSI düşmeye devam ederek düşüş momentumu sinyali verirse, bu senaryo gerçekleşebilir. Ancak, bu senaryonun gerçekleşme ihtimali diğerlerine göre daha azdır.

Sonuç olarak, SHIB’nin gelecekteki potansiyel hamleleri hakkında kesin bir şey söylemek zordur. Ancak, yatırımcılar piyasa koşullarını yakından takip ederek, SHIB fiyatındaki değişikliklere uygun şekilde tepki verebilirler.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin