featured

XRP ve Cardano’da sert düşüşler devam ediyor! Geri dönüş mümkün mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, Cuma günkü işlem seansında birkaç haftasın en düşük seviyesine geriledi. Bu hareket, fiyatların Mart sonundan bu yana en düşük noktasına gerilemesine neden oldu ve küresel piyasa değeri %2,39 daha düşük işlem görüyor. Cardano da iki haftanın en düşük seviyesinde işlem görüyor.

XRP

Eskiden dalgalı hareketler sergileyen XRP, fiyatların üçüncü kez art arda düşmesi nedeniyle Cuma günü büyük ölçüde değer kaybetti. Perşembe günü 0,4838 dolarlık zirveden sonra XRP/USD, bugün erken saatlerde 0,4644 dolarlık gün içi dip seviyesine geriledi.

Bu düşüşün bir sonucu olarak, XRP, tokenin 0,4428 dolar ile dipte olduğu 27 Mart’tan bu yana en düşük noktasına geriledi. Grafiğe bakıldığında, bu son değişim, momentumdaki göreceli güç endeksinin (RSI) 57.00’de kırılmasıyla aynı zamana denk geldi. Bu yazı yazılırken, endeks 41.00’deki destek noktasına yakın olan 42.24’te seyrediyor. Eğer fiyat gücü bu noktaya ulaşırsa, XRP’nin 0,4440 dolarlık bir fiyat tabanına ulaşma ihtimali yüksektir.

Cardano

Cardano (ADA), bugünkü seansında önemli bir fiyat tabanına yaklaşmasıyla birlikte birkaç haftanın en düşük seviyesine geriledi. ADA/USD, 0,4087 dolar zirvesinden 24 saat sonra Cuma günü 0,3974 dolara düştü. Bu, Cardano’nun 12 Nisan’dan bu yana ulaştığı en düşük seviye ve üç günlük bir düşüş serisinden sonra geldi.

XRP’nin düşüşüne benzer bir şekilde, ADA’nın düşüşü de RSI’nin 52.00 seviyesinin altına inmesinin ardından geldi ve şu anda 49.18 seviyesinde bulunuyor. Bir sonraki görünür destek noktası 45.00 seviyesinde görünüyor ve satıcılar bu bölgeyi talep ederse, Cardano muhtemelen 0,3750 dolara doğru hareket edecektir. Bu seviye, uzun vadeli bir fiyat tabanıdır ve en son 6 Nisan’da test edilmiştir.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin