Ripple,Ripple, 3.7 milyar insanı yardımcı olmak için planlar yapıyor

Ripple, 3.7 milyar insana yardımcı olmak için planlar yapıyor, peki nasıl yapacaklar?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain teknolojisi ve kripto para birimi Ripple, dünya çapında finansal hizmetlere erişim sağlamayı hedefliyor. Şirket, üç ana planı olan bir girişim olan Ripple for Good’u oluşturdu.

Blockchain tabanlı fintech şirketi Ripple, dünya çapında bankasız veya az bankalı olan 3,7 milyar insanın yardımına yönelik planlarını duyurdu. Şirket, Dünya Günü’nde yayınladığı bir tweet’te, küresel iklim krizinin yüzyılın en önemli zorluklarından biri olduğuna inandığını ve karbon piyasalarındaki blockchain yeniliğinin, küresel çevresel hedeflere ulaşmada yardımcı olabileceğini düşündüğünü belirtti.

Ripple for Good

İlk olarak, Ripple for Good, dünya genelinde finansal olarak dahil edilmemiş olanlara erişim sağlamayı amaçlayan örgütlere yatırım yapıyor. İkincisi, girişim, küresel finansal sistemdeki katılımcıların verimliliğini artırmak için blockchain teknolojisi ve dijital varlıkları kullanarak çözümler sunuyor. Üçüncü olarak, Ripple for Good, topluluklara, sürdürülebilir projelerin geliştirilmesi için fon sağlıyor.

Ripple for Good, şirketin küresel bir vizyonu olan finansal olarak dahil edici bir dünya yaratmayı hedefliyor. Bu vizyon, 3.7 milyar insanın finansal olarak dahil edilmesi için yatırımlar yaparak gerçekleştirilmeye çalışılıyor.

Bu girişim, Ripple’ın blockchain teknolojisi ve XRP dijital varlığının kullanımıyla finansal hizmetlere erişimi genişletmeyi amaçlıyor. Dünya genelindeki finansal hizmetlerin büyük bir kısmı, yüksek ücretler, düşük hızlar ve sınırlı erişilebilirlik gibi nedenlerle birçok insan için erişilemez olabilir. Ripple for Good, bu sorunları çözmek için çözümler sunarak daha adil ve eşitlikçi bir finansal sistem yaratmayı hedefliyor.

Ripple, bu girişimi 2018’den bu yana yürütüyor ve ilerleme kaydetmek için çeşitli fintech şirketleri, vakıflar, üniversiteler, sosyal girişimciler ve sivil toplum kuruluşları (STK’lar) ile işbirliği yaptığı biliniyor. Ortaklar şu anda 80’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor ve girişim şu anda 150 milyon dolarlık bağışa ulaştı.

Kripto para ve blockchain teknolojisinin benimsenmesi, bankacılık hizmetlerine erişimi olmayan milyarlarca insan için ekonomik katılımı, fırsatları ve sürdürülebilirliği artırmanın yardımcı olabileceğini iddia ediyor.

Şirket, soruna bir çözüm olarak ortaya çıkarak, gelişmekte olan pazarlarda düşük maliyetli ve sürekli olarak kullanılabilen para transferleri sağlamak ve finansal kapsayıcılığı artırmak için çalışan hükümetler için bir merkez bankası dijital para birimi platformu oluşturmak olarak görüyor.

Ayrıca Ripple, kripto para endüstrisi için sürdürülebilir bir gelecek teşvik etmeyi hedeflemektedir ve XRPL’in dünyanın ilk karbon nötr blok zinciri olduğunu düşünüyor, çerçevesinin yeşil kripto para çözümleri ve daha verimli karbon piyasaları sağlama potansiyeline sahip olduğuna inanıyor. Şirket, emisyonları azaltarak, yeşil enerji kullanarak ve yaratıcı karbon giderme projelerine yatırım yaparak 2030’dan önce karbon nötrlüğü hedefine ulaşmayı amaçlıyor.

u.today

Ripple is All Set to Gain Good Benefits in 2022! But How?

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin