Santiment verileri meme coin popülaritesine dikkat çekti!
Santiment verileri meme coin popülaritesine dikkat çekti!

Santiment verileri meme coin popülaritesine dikkat çekti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analitik platformu Santiment’e göre, Bitcoin’in son fiyat düşüşüne rağmen üç memecoin önemli bir büyüme yaşıyor. Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) ve ApeCoin (APE) piyasa değerleri açısından yükselişte ve Bitcoin’den farklı fiyat hareketleri sergiliyorlar. Santiment’in sosyal hacim göstergesi, Telegram ve Reddit gibi sosyal medya platformlarında bu meme paralarına artan ilgiyi gösteriyor.

DOGE, SHIB ve APE’nin piyasa değeri yükseliyor

Santiment, Dogecoin, Shiba Inu ve ApeCoin’in küçük piyasa değeri artışları yaşadığını gözlemliyor. Bu gibi memecoin’ler, genellikle fiyat hareketlerinde zirvelere işaret edebilecek yüksek sosyal hacim artışları yaşarlar. DOGE etrafındaki heyecan ivme kazanıyor ve son zamanlardaki yükselişine katkıda bulunuyor.

Dogecoin’in yükselen ticaret hacmi

Dogecoin’in fiyatı Pazartesi günü erken saatlerde artış yaşarken, işlem hacmi kayda değer bir artış gördü ve 16 haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Ticaret hacmindeki artış, memecoin’e artan ilgiyi işaret ediyor.

Litecoin ve Ethereum dikkat çekiyor

Santiment, 2 Ağustos’ta yapılması planlanan halving etkinliği yaklaşırken Litecoin’e (LTC) olan ilginin arttığını belirtiyor. Eşler arası ödeme ağı için işlem hacmi, haftalık zirvelere yükseldi. Önemli bir akıllı sözleşme platformu olan Ethereum (ETH) da işlem hacminde artış yaşıyor.

MVRV boğa fırsatlarını işaret ediyor

Piyasanın tepe ve diplerini zamanlamak için kullanılan bir metrik olan piyasa değerinin gerçekleşen değere (MVRV) oranı, belirli altcoinler için yanıp sönen yükseliş sinyalleri veriyor. Merkezi olmayan değişim Quickswap (QUICK), ETH katman-2 ölçekleme çözümü OMG Network (OMG) ve açık kaynaklı blockchain ağı Radicle (RAD), potansiyel satın alma fırsatları gösteren dijital varlıklar arasında yer alıyor. Bu varlıklar, tarihsel olarak pozisyon açma veya pozisyon ekleme riskinin azaldığını gösteren önemli kayıplara sahip yatırımcılara sahiptir.

bitcoinworld


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin