Ripple fiyat tahmini: XRP 1 dolara ne zaman ulaşacak?
Ripple fiyat tahmini: XRP 1 dolara ne zaman ulaşacak?

Ripple fiyat tahmini: XRP 1 dolara ne zaman ulaşacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı toparlanarak 0,55 dolar direncini test etti ancak yükselen üçgen formasyonuna dokunmadan önce daha fazla likidite aramak için geri çekilebilir.

Grayscale’in, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı kazandığı zaferin ardından yaşanan toparlanma devam ederse, XRP fiyatı 1 dolara önemli bir yükselişi doğrulayabilir.

XRP, en az 1.4 milyar dolarlık işlem hacmi ve 28 milyar dolarlık piyasa değeriyle %2,8 artışla 0,53 dolara yükseldi.

XRP, Temmuz ayındaki mahkeme kararındaki yükselişin 0,93 dolara düzeltmesinden bu yana önemli ölçüde yükseliş eğilimi göstermedi ancak son zamanlarda 0,5 dolarda destek buldu. Devam eden toparlanmanın bozulmadan kalabilmesi için boğaların, acil direnç ve en önemlisi azalan trend çizgisi olan 0,55 doların üzerine çıkma konusunda kararlı olması gerekiyor.

XRP fiyatı satın alma sinyali veriyor

Ağustos ortasından bu yana satış sinyalini sürdüren Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) göstergesi, iyileşen yatırımcı duyarlılığı ile uyum sağlayarak alım sinyali veriyor.

Mavi MACD çizgisi kırmızı sinyal çizgisinin üzerine geçtiği için, en az engele sahip yol muhtemelen yukarı doğru hareket edecek. Yatırımcılar, XRP’deki uzun pozisyonlarını sağlam tutmak için ortalama çizgiye (0,00) ve pozitif bölgeye doğru hareketle momentum göstergesini dikkatle izliyor olacak.

XRP price chart with XRP trading at $0.53

En çok ihtiyaç duyulan kısa vadeli desteği sağlayan 200 günlük Üstel Hareketli Ortalama (EMA) (mor) 0,5253 dolardır. Bu desteğin devam etmesi boğalar için çok şey ifade edecek ve onların 0,55 dolarlık dirence ve alçalan trend çizgisine odaklanmalarına olanak tanıyacak.

Yatırımcıların, 100 günlük EMA’nın (mavi) 0,5648 dolardan ve 50 günlük EMA’nın (kırmızı) 0,5816’dan başlayarak 1 dolara yükselişini geciktirmesi muhtemel diğer engelleri de dikkate alması bekleniyor. Başarılı bir kırılma ve bu iki kilit seviyenin üzerinde tutunma, XRP’nin kritik 0,65 dolar ve 0,8 dolarlık direnç seviyelerine 1 dolara yaklaşmasının yolunu açacak.

XRP fiyat görünümü

Dört saatlik grafikteki yükselen üçgen modeli doğrulanırsa, %12’lik bir yükselişle 0,6 dolar işaretlenebilir.

Yükselen üçgen, yükseliş trendinin devam ettiğini gösteren bir yükseliş grafiği formasyonudur. Grafikte görüldüğü gibi üçgen, yatay bir direnç çizgisi ve bir üçgen şekli oluşturmak için birleşen yükselen bir destek çizgisinden oluşuyor.

XRP price chart with XRP trading at $0.53

Yatırımcılar, 0,55 dolarlık direnç çizgisinin üzerinde güçlü bir kırılma bekliyor; bu, alıcıların satıcıları yendiğinin ve fiyatı yükseltmeye hazır olduğunun sinyalini verecek.

Bunu takip eden kırılmaya genellikle hacimdeki bir artış eşlik ediyor ve bu da yükseliş momentumunu doğruluyor. Üçgenin yüksekliği, kırılmadan sonraki potansiyel kâr hedefini tahmin ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin