Ripple-SEC davasının sonucu XRP fiyatını nasıl etkileyecek? 13 dolara ulaşmak mümkün mü?
Ripple-SEC davasının sonucu XRP fiyatını nasıl etkileyecek? 13 dolara ulaşmak mümkün mü?

Ripple-SEC davasının sonucu XRP fiyatını nasıl etkileyecek? 13 dolara ulaşmak mümkün mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple (XRP), Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı devam eden davayı kazanması durumunda önemli bir ralliye yol açabilecek şekilde hazırlanıyor. MN Trading’in kurucusu Michael van de Poppe’ye göre, XRP’nin 0,5025 doların üzerine çıkması, fiyatının daha yüksek seviyelere doğru hareket etmesini tetikleyecektir.

Ripple-SEC davası

Van de Poppe’nin tweet’ine yanıt veren birçok kripto kullanıcısı dahil olmak üzere XRP’nin davanın kazanılmasıyla önemli bir fiyat rallisi yaşayacağına inanıyor. Kendisini “Crypto Viking” olarak tanımlayan bir Twitter kullanıcısına göre XRP, davayı kazandığında çok daha yüksek seviyelere çıkacak. Şu anda ise XRP’nin fiyatının önemli bir değişiklik göstermeyeceğine inanıyor.

10 Haziran 2023’te Twitter’da kendisini Bobby A olarak tanıtan bir kripto analisti, bir grafik analizi paylaştı ve XRP’nin 2017-2021 döneminde Bitcoin’in adımlarını biraz daha yavaş takip ettiğini tahmin etti. Ona göre, XRP, davanın çözülmesinden hemen önce yükselişe geçti. Bobby, her şey beklediği gibi giderse ve dava Ripple’ın lehine sonuçlanırsa XRP’nin fiyatının 13 dolara kadar çıkabileceğine inanıyor.

XRP, piyasa değerine dayalı olarak en iyi kripto para birimlerinden biridir. CoinmarketCap’te listelenen tüm kripto para birimleri arasında 25.631.450.778 dolarlık piyasa değeriyle altıncı sırada yer almaktadır. Şu anda dolaşımda 52.254.289.650 XRP tokeni bulunmakta olup, XRP’nin 100.000.000.000 XRP olan maksimum arzının %52,25’ini oluşturmaktadır.

Altıncı sıradaki bu kripto para birimi şu anda SEC tarafından dava edilmektedir. Dava, Ripple ve iki yöneticisi Brad Garlinghouse ve Christian Larsen’i halka açık olmayan menkul kıymetler satmakla suçlamaktadır ve değeri 1.3 milyar dolardan fazla olarak belirlenmektedir.

Dava 2020’den beri mahkemede devam etmekte olup, kripto topluluğu sonuca yaklaşıldığına inanmaktadır. Hemen hemen her kripto kullanıcısı, davanın sonucunun XRP’nin geleceğini doğrudan etkileyeceğini beklemektedir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin